2777
2789
عنوان

هنوزم میرید بیرون زیر ماسک ارایش میکنید ؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 51 پست
من واسه خشگلی نگفتم البته من از لحاظ درونی به ثبات و اعتماد به نفسی رسیدم که نیازی ندارم به چشم دیگر ...

کافر همه را به کیش خود پندارد🤷🏻‍♀️

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمایی ک دوس ندارین ریپلای بشی لطفن کامنت نزارید واظهار نظر نفرمایید دیگرانم قضاوت نکنید باتشکر و متق ...

اخه تا سر صحبت باز نشه معلوم نمیشه که داریم با چه آدمی تبادل نظر میکنیم و باید حرفی رد و بدل بشه که بفهمیم باید ادامه بدیم یا نه؟😊

زخمی به قلبمه که دیگه خدا هم بغلم کنه خوب نمیشه
اخه تا سر صحبت باز نشه معلوم نمیشه که داریم با چه آدمی تبادل نظر میکنیم و باید حرفی رد و بدل بشه که ...

ن کلن شما حرف نزنی بهترع تااینکع بخای بفهمی ادامع بدی یانع چون ازطرز صحبت خودت مشخصه.  ادبت درچه حده