2777
2789
عنوان

هنوزم میرید بیرون زیر ماسک ارایش میکنید ؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نیازی به آرایش کردن ندارم 

منم همه بهم میگن بدون ارایش خشگلی ولی نمیدونم چ کرمیه اخرش دوسدارم ملایم داشته باشم اخه الکی فقد میخرم اخه د ختر ذاتش اینه عشقش این چیزاس

منم همه بهم میگن بدون ارایش خشگلی ولی نمیدونم چ کرمیه اخرش دوسدارم ملایم داشته باشم اخه الکی فقد میخ ...

من واسه خشگلی نگفتم البته من از لحاظ درونی به ثبات و اعتماد به نفسی رسیدم که نیازی ندارم به چشم دیگران خوب جلوه کنم

زخمی به قلبمه که دیگه خدا هم بغلم کنه خوب نمیشه
اهل آرایش نیستم  مگه برای مهمونی های رسمی  خود طبیعیم رو‌دوس دارم

خود طبیعی نچراله ولی بقولت دیگه نمیشه تو مراسمات باید یه ملایم داشته باشیم تو عروسیا ک دیگه نمیشه هیچی نداشت

من واسه خشگلی نگفتم البته من از لحاظ درونی به ثبات و اعتماد به نفسی رسیدم که نیازی ندارم به چشم دیگر ...

مگه ما واسه دیگران گفتیم واسه دل خودمون میگیم. واسع خودت زندگی کن اصلن هم نگو دیگران بااین طرز فکر مخالفم

مگه ما واسه دیگران گفتیم واسه دل خودمون میگیم. واسع خودت زندگی کن اصلن هم نگو دیگران بااین طرز فکر م ...

آره من میدونم شما همتون به خاطر دل خودتون آرایش میکنید. 

لطفا دیگه ریپلای نزن. سپاس✋

زخمی به قلبمه که دیگه خدا هم بغلم کنه خوب نمیشه
آره من میدونم شما همتون به خاطر دل خودتون آرایش میکنید.  لطفا دیگه ریپلای نزن. سپاس✋

شمایی ک دوس ندارین ریپلای بشی لطفن کامنت نزارید واظهار نظر نفرمایید دیگرانم قضاوت نکنید باتشکر و متقابلن سپاس

جدی؟😣لاک بعد چند ماه خراب میشه؟ خب حالا اگه خرابشو بزنم چی میشه؟

بستگی ب ماه ندارع گاهی لوازم ارایش زودتر هم خراب میشن مثلن اگه جای گرم باشن اره استفاده نکن به ناخونت اسیب میزنه وخدایی،نکرده عفونت یاقارچ میزنی