2789
عنوان

سرلاک

2014 بازدید | 21 پست

خانما شما از چندماه سرلاک دادید بعضیا میگن بچمون ۳ الی ۴ ماهه بود سرلاک برنج دادیم بااینکه روی قوطی سرلاک نوشته ۶ ماه، الان همسرم سرلاک خریده روش زده پایان هفت ماه و یکی دیگه هم نوشته پایان هشت ماه بنظرتون به بچم که یک هفتست ۶ ماهش تموم شده میشه اونی رو بدم که نوشته پایان ۷ ماه؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من بچه ام الان تازه شده پنج ماهش سرلاک برنج پایین 6ماه بهش میدم اگه بهش بسازع مشکلی نداره هرکدوم دادی مشکل نیست منم اطرافیانم که بچه داشتن بهم گفتن

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
بله من تحت نظر پزشك دخترم شير نميخورد از ٤ ماهگي فرني رقيق سرلاك برنج رقيق ميدادم

الان بچتون چندماهشه سرلاک چندماه میدید بنظرت ۶ ماهشه پسرم و بهش سرلاک ۷ ماه بدم اشکال نداره؟گندم و خرماست

من بچه ام الان تازه شده پنج ماهش سرلاک برنج پایین 6ماه بهش میدم اگه بهش بسازع مشکلی نداره هرکدوم داد ...

مگه سرلاک برای کمتر از ۶ ماه هم هست من دیدم حتی سرلاک برنج و گندم هم نوشته پایان ۶ ماهگی

مگه سرلاک برای کمتر از ۶ ماه هم هست من دیدم حتی سرلاک برنج و گندم هم نوشته پایان ۶ ماهگی

میگم که روش نوشته پایان 6ماه ولی من حالا بهش میدم

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
پس اشکالی نداره .. من دفعه ی اولمه میخوام بدم 

نه منم اول میترسیدم مثل شما تایپک زدم کسی درست جوابم نداد اخر پرسیدم از اطرافیان و یه دکتر گفت اگه بهش حریره یا فرنی دادی اشکال نداره فقط اول با سرلاک برنج شروع کن تاره چند روزه به بچم آبگوشت هم میدم

نه منم اول میترسیدم مثل شما تایپک زدم کسی درست جوابم نداد اخر پرسیدم از اطرافیان و یه دکتر گفت اگه ب ...

اره فرنی و سوپ و حریره میخوره به شوهرم گفتم برای شش ماه بخر رفته واسه هفت ماه گرفته 

الان بچتون چندماهشه سرلاک چندماه میدید بنظرت ۶ ماهشه پسرم و بهش سرلاک ۷ ماه بدم اشکال نداره؟گندم و خ ...

برای 6 ماه فقط سرلاک برنج هست یا حریره بادام. اون هایی که نوشته 7 ماه و 8 ماه زوده هنوز نده. طبق اونی که نوشته بده.