2789
عنوان

سرلاک

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 21 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره فرنی و سوپ و حریره میخوره به شوهرم گفتم برای شش ماه بخر رفته واسه هفت ماه گرفته 

اشکال نداره بهش بده

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
میگن سویق کودک خیلی خوبه که داخل سرلاک و سوپ بریزیم این پیجشه @savigh_hakim_banoo

عالیه من خودم تز شیر افزا معجون ویژه و حریره اش استفاده میکنم عالیه

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
عالیه من خودم تز شیر افزا معجون ویژه و حریره اش استفاده میکنم عالیه

شما معجون ویژه شو توی چی میریزی؟ به بچه ات هم میدی؟ دویتم گفت سویق کودکش برای دندان در اوردن بچه است

بگو‌ اومدم تبلیغ دیگه این حرفا واسه چیه

قضاوت بیجا نکن من از بارداریم از محصولاتش استفاده میکردم راضی بودم دیدم خیلی مشتری داره نوشتم ببینم اینجاهم کسی هست که از سویقش راضی باشه، چون توی اینستا پیج های زیادی درحال فروش سویق هستن ادرسو نوشتم که دقیق بهم بگن 

شما معجون ویژه شو توی چی میریزی؟ به بچه ات هم میدی؟ دویتم گفت سویق کودکش برای دندان در اوردن بچه است

هم خودم میخورم هم یکم تو حریره نوزاد میریزم برای رشد بچه عالیه