2789

حدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه  از خونه موندن زیادی شکاک و بدبین شده اصلا حرف تو کله ش نمیره دیگه حتی پیش مشاور خاستم بریم هم قبول نکرد ی بار رفتیم دید حق ب من میدن دیگه نمیاد کلا از هنه زمین و زمان ایراد میگیره فکرمیکنه گل بی خاره فقط اونه... دعام کنید 😭

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
نه😔 انقدر تو خونه مونده و تسترس های بیخود برای آزموناش کشیده همشم مریضه احساس میکنم با ی پیرمر ...

خب عزیزم چجوری پس زندگی میکنید مخارج و اینا چی میشه بنده خدا خدا کمکش کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=208883024]خب عزیزم چجوری پس زندگی میکنید مخارج و اینا چی میشه پس انداز و قرض از باباش مبلغی نیست درحد خورد و خوراک

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
[QUOTE=208883024]خب عزیزم چجوری پس زندگی میکنید مخارج و اینا چی میشه پس انداز و قرض از باباش  م ...

اوایل احساس شرمندگی میکرد الان دیگه دیده من ساختم الان چیزی بخام راحت میگه ندارم .حتی دیوم نمیزاره سرکار برم گفتم ماهانه پول تو جیبی بده بهم میگه میخای چیکار

انشتلله یه جای خوب قبول بشن

مرسی ولی الان دیگه برام مهم نیست اصلا بعداینکه خودش از چشمم افتاد و داغون شدم چ فایده