2789

خیر 

اگه کار کنه درآمدش رو خودش میتونه برداره

و هیچ توقعی ازش نیست که تو خونه خرج کنه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

وظيفه اي در كار نيست 

دلش بخواد كار ميكنه دلش نخواد نميكنه

دلش بخواد كمك ميكنه دلش نخواد نميكنه

همون نازنین سابقم (nazaniiiin) گویا اختیار پولمو نداشتم ترکیدم 😂 (( من دیگه اون اوس موسی سابق نیستم ))🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه‌همه‌میگن تو وضع اقتصادی الان زن ام باید کار کنه

نه.... با اینکار فقط توقع مرد ها بالا میره 

اگه هم شاغله درآمدش رو برای خودش نگه داره تا مردا متوقع نشن، 🙂 یا اگر هم به شوهرش کمک کرد، به چشم لطف به اینکار  نگاه بشه 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خب با توجه به این گرونی و این مخارج میگم

فرقي نداره

همسرتون اگه ادم لايقي باشه ميتونين كمي كنين در غير اينصورت نه

چون تن پرور و تنبل و گشنه ميشه و ميگه هميشه بايد حقوقتو بدي

همون نازنین سابقم (nazaniiiin) گویا اختیار پولمو نداشتم ترکیدم 😂 (( من دیگه اون اوس موسی سابق نیستم ))🤪

وظیفه زن که نیست مسلما مگه اینکه دوست داشته باشه خودش کار کنه ولی پولتو خرج زندگیت نکن ک شوهرت بدعادت بشه و بشه وظیفه

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
وظیفه زن که نیست مسلما مگه اینکه دوست داشته باشه خودش کار کنه ولی پولتو خرج زندگیت نکن ک شوهرت بدعاد ...

من کار میکنم حقوقش کمه تا الآنم اصلا ازم انتظار نداشته ولی می‌خوام کارمو ول کنم چون فقط خستگی داره و پولی توش نیست

من کار میکنم حقوقش کمه تا الآنم اصلا ازم انتظار نداشته ولی می‌خوام کارمو ول کنم چون فقط خستگی داره و ...

خب اینطوری آره سخته منم کارمیکردم همینطوری بود ول کردم موندم توخونه وای الان میبینم افسرده شدم ازبس تو خونه م  تازه متوجه شدم چون شوهرم پول لازم داشت میزاشته میرفتم سر کار  ک حقوق رو ازم بگیره حالا ک کار بهتر پیدا کردم نمیزاره دیگه

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
خب اینطوری آره سخته منم کارمیکردم همینطوری بود ول کردم موندم توخونه وای الان میبینم افسرده شدم ازبس ...

خب چرا نزاره آخه ؟اخه والا بیکار باشی بهتر اینه بری خودتو داغون کنی بخاطر چند غاز

خب چرا نزاره آخه ؟اخه والا بیکار باشی بهتر اینه بری خودتو داغون کنی بخاطر چند غاز

اصلا بحث مالی نیست خودش ک تو خونه س ی سره و درس میخونه مثلا

چندسااله

اصلا از چشم داره میفته دیگه گفتم  برم سر کار یکم مشغول شم آخه خانوادمم شهر دیگه ن واقعا افسرده شدم بعد عقد و ازدواجم

ای بابا پس سر کار نمیره یعنی،؟

نه😔

انقدر تو خونه مونده و تسترس های بیخود برای آزموناش کشیده همشم مریضه

احساس میکنم با ی پیرمرد ازدواج کردم