شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخههمهمیگن تو وضع اقتصادی الان زن ام باید کار کنه
نه.... با اینکار فقط توقع مرد ها بالا میره
اگه هم شاغله درآمدش رو برای خودش نگه داره تا مردا متوقع نشن، 🙂 یا اگر هم به شوهرش کمک کرد، به چشم لطف به اینکار نگاه بشه
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من کار میکنم حقوقش کمه تا الآنم اصلا ازم انتظار نداشته ولی میخوام کارمو ول کنم چون فقط خستگی داره و ...
خب اینطوری آره سخته منم کارمیکردم همینطوری بود ول کردم موندم توخونه وای الان میبینم افسرده شدم ازبس تو خونه م تازه متوجه شدم چون شوهرم پول لازم داشت میزاشته میرفتم سر کار ک حقوق رو ازم بگیره حالا ک کار بهتر پیدا کردم نمیزاره دیگه
🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹 ❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤