2777
2789

ما اگه آمریکا رو قبول داشتیم خود واکسنشو وارد میکردیم نه مواد اولیشو والا با اون فایزر فاسدش 

انقد شاهتون نیومد که دوباره امام اومد😁✌🏼 ای بابا زمستونم که سر نیومد... ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎 تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪 باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نمیزارین یعنی دروغ میگین. ببخشیدا. آخرتی هم هست. این حق الناس. مردم اطلاعاتشون بالاست فقط خودتو ...

دروغ نمیگم اینو میزارم فقط برای اینکه روت کم بشه چون حتی یکبار هم فارس رو که انقدر قبول داری نخوندی. با اینکه خیلی تلاش کرده موضع گیرانه درمورد تاخیر واکسن صحبت کنه. دلایلش رو مثل من با جزییات نمیگه که شما رو شوکه نکنه .

بفرمایید

https://www.google.com/amp/s/www.farsnews.ir/amp/14000627000310

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

تمام مواد اولیه واکسن از امریکا وارد شد فرمول واکسن از چین خریداری شد. بعد از تحریم امریکا برای پیشبرد کار مجبور شدن از هند و چین اقلام رو تهیه کنن. حالا بفرمایید تحویل بگیرید .فقط لطفا دیگه انقدر وقت بقیه رو نگیرید یکمم خودتون رو به زحمت بندازید تحقیق کنید. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دروغ نمیگم اینو میزارم فقط برای اینکه روت کم بشه چون حتی یکبار هم فارس رو که انقدر قبول داری نخوندی. ...

متاسفم برات که برای تخریب کشور دست به هر دروغی میزنی هر بچه ای میفهمه یعنی آمریکا مانع تمام کشورا  شد تا مواد اولیه به کشور نرسه ولی با این وجود خط تولید ما با اتکا به نیروی داخل راه افتاد. وگرنه آمریکا جونتون کشورمون از واکسن های معمولی هم محروم کرد تا اینکه فهمید خودمون تواناییش داریم. شرف همین دشمنان از شماها بیشتره چون جایگاه دانشمند ایرانی رو درک کردن . فقط متاسفم برات 

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
تمام مواد اولیه واکسن از امریکا وارد شد فرمول واکسن از چین خریداری شد. بعد از تحریم امریکا برای پیشب ...

تا زمانی که مطلب نیاری که صحت حرفات ثابت کنه یه کذاب به تمام عیاری همین جنابعالی تا چند وقت پیش این حرفارو نداشتی برای گفتن جور دیگه تخریب میکردی. تمام مراحل تولید برکت به دست دانشمندان داخلی بوره هر کسی دوست داشته باشه میتونه بره دنبالش و بخونه. فقط جالبه که برای تخریب کشور دست به هر کار بی پایه ای میزنی. مطلب از فارس گذاشتی که چی؟ فارس مثل تو حقیقت نمیگ؟  تمام حرفات بی پایه و اساس بود. بدون هیچ منبع و مدرکی.

تمام مواد اولیه واکسن از امریکا وارد شد فرمول واکسن از چین خریداری شد. بعد از تحریم امریکا برای پیشب ...

درمورد هند و چین هم که گفتی مطلب بزار ببینم. با هوچی گری راهی از پیش نمیبری. منم بیکار نیستم با خودباخته ای مثل تو همکلام بشم

چرا پشیمون باشیم؟ اگه از واکسن داخلی حمایت نکنیم محققا دلسرد میشن. چرا باید فکر کنیم خارجیا بهتر از ...

چون محققا دلسرد میشن چیزی میزنیم که ندونیم چیه نه مقاله ای نه تاییده who نه درصد افکت نه میذونیم ساید افکت چیه فکر نمیکنیم خارجیا بهترن ۴ تا مقاله درست حسابی بیرون دادن خانوم سیاست و مذهب با سلامتی نمیشه دخالت داد

متاسفم برات که برای تخریب کشور دست به هر دروغی میزنی هر بچه ای میفهمه یعنی آمریکا مانع تمام کشورا &n ...

جهل چشماتو کور کرده

تو برای برنده شدن نیاز به سلاح داری. سلاحت میدونی چیه؟ مرتب به من تهمت بزنی که قصد تخریب کشور رو دارم یا علیهش حرف میزنم. من اصلا عصبانی نمیشم فقط خواستم بهت یاداوری کنم که فکر نکن با این هوچی گریها میتونی ذهن تاریکت رو پرمغز نشون بدی. یکی از مدیران ارشد برکت تو نشست خبری همین چند وقت پیش کل حرفهای من رو زد و خیلی حرفهای دیگه. من چون علاقه دارم پیگیرم و درمورد هر مساله ای با حزییات تحقیق میکنم. مثل شما سرمو نمیکنم تو برف زیر چونه اقدس خانم بشینم و به همون اکتفا کنم.‌شاه میبخشه شا قلی نمیبخشه حکایت شماست. ضمنا من گفتم که برکت واکسن خوبیه و اون کلمه ی امریکاجونتون رو درک نکردم اتفاقا باید گفت آمریکا جون خودتون. والا تمام تلاششو کرد تا شماها بی سواد بمونید و  لبیک گفتید و موندید . 

درمورد هند و چین هم که گفتی مطلب بزار ببینم. با هوچی گری راهی از پیش نمیبری. منم بیکار نیستم با خودب ...

جمع کن کاسه کوزتو بابا تو رو چه به علم

تو کی هستی که من اصلا باهات بحث کنم هر چیزی میخوای بدونی نشیمنگاهتو جمع کن برو تحقیق کن.‌لطف کن دیگه ریپلای نکن به هیچ عنوان دیگه نه میخونم نه جواب میدم تا اینجاشم خیلی بهت احترام گذاشتم هر دری وری از دهنت درومد نثارم کردی بی فرهنگ بی سواد. 

تو مثلا تو این تاپیک چیکار کردی ؟ دوتا مطلب تو بزار😂نفی کردن رو که همه بلدن. منم بلدم همه رو ریپلای کنم بگم نه اینجوری نیست تو دشمن کشوری😂

جهل چشماتو کور کرده تو برای برنده شدن نیاز به سلاح داری. سلاحت میدونی چیه؟ مرتب به من تعمت بزنی که ...

عه کجا گفته مدیر ارشد؟ بزار خبرش. حتما میخوای بگی خودت برو نگاه کن آره. نخیر شما که تهمت میزنی اثبات کن. کشور  سالهاست داره واکسن تولید میکنه تو اوج تحریم. بچه گیر آوردی؟ آمریکا جون ما؟ لاپوشونی هم میکنین. خنده داره واقعا واقعا خنده داره. برکت هم تو اوج تحریم ساخته شد. تو اوج تحریم واکسنی که هیچ کشوری اجازه نداشت به کشورمون واکسن بده. شما هم با این حرفای خاله زنکی ذره ای موفق نیستی تو خراب کردن من. 

جمع کن کاسه کوزتو بابا تو رو چه به علم تو کی هستی که من اصلا باهات بحث کنم هر چیزی میخوای بدونی نشی ...

آفرین خوب شخصیت خودت رو کردی. کجای عالم یه آدم معقول و فهمیده اینطوری صحبت میکنع؟ مطلب هم میزارم. خیالت راحت. فکر مردم باز و روشن خداروشکر. راه به جایی نمیبرین با این حرفا

عه کجا گفته مدیر ارشد؟ بزار خبرش. حتما میخوای بگی خودت برو نگاه کن آره. نخیر شما که تهمت میزنی ...

ببین دختر کوچولو بعنوان یه بزرگتر بهت بگم 

بحث با یه سری موجودات فرسایشیه.‌مثل تو.‌یعنی هر جوری میخوای باهاشون حرف بزنی چشماشونو بستن فقط دهنشون رو باز میکنن نه میشنون نه میبینن فقط حرف میزنن هر چی دلیل و مدرک بیاری میگن نه نه ثابت کن دوباره ثابت کن اینو ثابت کن اونو ثابت کن. یعنی یه آدم بی سواد و بی عرضه که مثل یه کیسه برنج افتاده کنج خونه یه گوشی دستش گرفته با اینو اون وارد بحث میشه و ذره ای هم مطالعه نداره فقط طوطیوار یه چیزایی رو شنیده تکرار میکنه باورش نمیشه تا الان سرکار بوده. یکم مطالعه کن ادم از بحث کردن باهات لذت ببره نه اینکه تهوع بگیره .اگه مغزت نمیکشه سکوت کن که بهترین کاره

ناک اوت شدی. میفهممت خیلی ضایع شدی داری به درو دیوار چنگ میزنی یکم خودتو آروم کنی.‌اشکال نداره طبیعیه شاید همین بحث امشب باعث بشه یکم چشماتو باز کنی ببینی دوروبرت چه خبره انقدرم اکبند نگه داشتن خوب نیست دیگه جوابی برای تو و علامت سوالهات ندارم. شبت خوش. 

ببین دختر کوچولو بعنوان یه بزرگتر بهت بگم  بحث با یه سری موجودات فرسایشیه.‌مثل تو.‌یعنی هر جور ...

الحق که آدم بی شخصیت و سطح پایینی هستی.  اگه قد دختر کوچولو هم عقل میداشتی خوب بود. اونی که طوطی وار حرف میزنه تویی که سرت کردی تو اخبار ضد ایرانی و علیه  کشورت هوچی گری میکنی. دروغ گفتی شایعه انداختی . هیچ توجیهی هم براش  به جاش هجمه میاری به سمت من. همینکه ضایع شدی و خودت بیش از پیش خراب کردی کافیه و اینکه یاد گرفتی ازین به بعد دست به تخریب نزنی چون مردم هوشیار و بیدار هستن. 

چون محققا دلسرد میشن چیزی میزنیم که ندونیم چیه نه مقاله ای نه تاییده who نه درصد افکت نه میذونیم سای ...

هر کس به چیزی که فکر میکنه درسته عمل میکنه. شما مجبور نیستی برکت بزنی بفرما چینی بزن.