انقد شاهتون نیومد که دوباره امام اومد😁✌🏼 ای بابا زمستونم که سر نیومد... ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎 تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪 باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود!
برکت فقط تو ایران ساخته شد درحالیکه تمام مواد اولیه ش از امریکا و چین وارد شد فرمول سینوفارم بود و ب ...
سینوفارم ساخت چین. برکت صد درصد ایرانی. آمریکا؟؟؟؟؟؟؟؟ آمریکایی که تمام کشورارو علیه ایران متحد کرد تا واکسنی به ایران نفرستن؟ آمریکایی که سرتیم ساخت واکسن رو ترور کرد؟ همونی که پول واکسن آنفولانزا رو گرفت هیچی نداد و پولمون کشید بالا؟ بچه های بیمار پروانه ای جون دادن ولی همین جنایتکار دارو و درمان داشت ولی خودش که نداد هیچ هیچ کشوری رو اجازه نداد بدن و بچه های مردم پرپر شدن. هیچ وقت اطلاعات بی پایه و اساس علیه کشور پخش نکنین. اگه پخش کردین منبعش رو ذکر کنین
سینوفارم ساخت چین. برکت صد درصد ایرانی. آمریکا؟؟؟؟؟؟؟؟ آمریکایی که تمام کشورارو علیه ایران متحد کرد ...
این مسائلی که شما میگید ربطی به این موضوع نداره واکسن برکت برای تولید حتی فیلترهلش هم از آمریکا وارد شده بود که بعد تحریم شد و داستانهایی که پیش اومد. من و شما اطلاعاتمون درحدی نیست که درمورد پروژه ساخت واکسن برکت و مواد اولیه ش باهم بحث کنیم. من اگر لز چیزی مطمئن نباشم امکان نداره درموردش بنویسم. این چهارخطی هم که نوشتم اطمینان کامل از جزئیاتش دارم. هیچیش هم علیه کشور نیست این توهمات چیه که شما دارید. پسرخاله من یکی از کسانی هست که تو ساخت واکسن همکاری میکنه البته واکسن سیناژن. اطلاعاتش از من و شما بسیار کاملتره.
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم مخاطب من استارتر بود با شما صحبتی ندارم و نداشتم شما بی دعوت تشریف اوردید یقه منو گرفتید توقع دارید ما بسیج بشیم تا اطلاعات شما بالا بره. یه زحمتی به خودتون بدید راه دوری نمیره.
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀