متاسفم برات که برای تخریب کشور دست به هر دروغی میزنی هر بچه ای میفهمه یعنی آمریکا مانع تمام کشورا &n ...
گلم کسی که نمیخواد قانع بشه نمیشه. خیلی برام جالبه کسایی که محقق ایرانی و جنس ایرانیو تخطیه میکنن فکر میکنن اینجوری خودشون بالا میرن؟ اگه جنس ایرانی هم اشکال داره باز خود ما مقصریم . ولش کن.
چرا فکر میکنی اطلاعاتت از من بیشتره؟ شما از تحصیلات و پیشینه من اطلاع داری؟
شما متخصص هم باشی زمانی که هیچ ژورنالی از یه واکسن نیست نمیتونی نظر بدی منم نگفتم اطلاعاتم از شما بیشتره فرق من و شما اینه که من جهت حمایت محقق های کشورم بی گدار به اب نمیزنم محتاط عمل میکنم شما الان فوق تخصص عفونی هم بیاری میگه هیچ رفرنس و هیچ مقاله ای راجب به برکت نیست فقط میدونیم مکانیسم ساختش مثل سینوفارم دیگه نمیدونم شما چی میدونی که همه متخصص ها نمیدونن ۴ تا مقاله درست درمون یا یه تاییده who اگر اومد من خودم میرم ۲ دوز برکت میزنم یک دوزم بوسترش
شما متخصص هم باشی زمانی که هیچ ژورنالی از یه واکسن نیست نمیتونی نظر بدی منم نگفتم اطلاعاتم از شما بی ...
عزیز دل مقاله های برکت نوشته شده ، فرستاده شده، فقط مرحله ی چاپش مونده. برکت در سطح بین المللی مورد تاییده. تاییدیه who برای واکسنی که قراره صادر بشه وگرنه اصلا دلیل بر کیفیت واکسن نیست. میتونین دربارش بخونین. دانشمندان کشورمون انقدر با سابقه و مجرب هستن که نیاز به این نگرانی ها وجود نداره. کمااینکه الان دیکه عملکرد ثابت شدس، مثل چند وقت پیش نیست که حتی این شبهه ها هم بهش وارد باشه.
مملکتی که سنجاق ته گرد و پونیز تا تسبیح و مهر نماز و از چین وارد میکنه چجوری میخاد واکسن بسازه واسم ...
این مربوط به بی کفایتی مدیریتی. ربطی به دانشمندان نخبه هامون نداره. شما میدونستین ایران رتبه ۱۵ علمی جهان داره؟ جزو ده کشوری که در زمینه واکسن فعال و الانم جزو ۶ کشور فعال ساخت واکسن کرونا هست. میدونستین تمام واکسن هایی که از بچگی تا الان چه خودتون چه حتی مادربزرگتون تزریق کردن کاملا ساخت ایرانی ها بوده؟ دو تا موسسه رازی و انستیتو پاستور یک قرن فعال حیطه ی ساخت واکسن هستن. حتی سال ها پیش سازمان جهانی بهداشت زمان جنگ ایران در زمینه ی واکسیناسیون و سرعت بالای اون تحسین کرده.
عزیز دل مقاله های برکت نوشته شده ، فرستاده شده، فقط مرحله ی چاپش مونده. برکت در سطح بین المللی مورد ...
چشم تایید شد من میزنم این موضوع اول موضوع دوم حتی توی سایت نظام پزشکی هم شما مقاله ای از برکت نمیبینید هیچ توضیحی رسما راجبش نیست خوب چرا باید برکت بزنم وقتی نمیدونم هیچی (فعلا) به قول شما میخواد چاپ شه ایشالا روزی که من توی یک رفرنس معتبر این مقاله رو دیدم نظرمو عوض میکنم اما الان خیر شاید ها و احتمالا و مجوز میگیره و مقاله قراره چاپ شه اینا منو قانع نمیکنه