2777
2789
عنوان

هیچ وقت بدون دعوت خونه کسی نرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 85 پست
خودشون میگن ؟؟ واه. بنظرم 2 بار نباید انجام داد میخاد بهشون بربخوره مهم نیست. ینی چی تو این گرونی. خ ...

یبار بهونه اوردیم دیگ نمیشه 

عاره درست میگی ولی یجورایی غرور پدرم میشکنه باید حفظ طاهر کنیم.

داییم میدونه بابام کارگره ولی درکشو نداره ما چ کنیم

یبار بهونه اوردیم دیگ نمیشه  عاره درست میگی ولی یجورایی غرور پدرم میشکنه باید حفظ طاهر کنیم. ...

نه عزیزم این چیزا هیچ ربطی به غرور نداره. دلیلی نداره به خودتون سخت بگیرید. بذار هر فکری میخان بکنن مهم نیست. 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولکنین شماهم نرین بذارین کم کم قطع رابطه بشه فقط درحدتلفن خبربگیرین ما25ساله که دیگه بافامیلامون رفت ...

خانواده ما نمیشه

من دیگ رابطمو با دختر داییم قزع کردم مامانم یبار گف خونه اینا نمیریم تا نیان

ولی ما نرفتیم  و اونا پنج بار اومدن

میشه قطع رابطه کنی با این آدما؟

بخدا بگم باورت نمیشه خومه ی مادربزرگم خاله ی بابام عمم همشونو بلدن با پررویی تمام میرن اونجا

وای چرا اینقدر رو دادین؟ دفعه ی بعد زنگ زدن، بگید شهرستانیم، نیستیم.

خب شما هم برید شهر اونا تا حساب کار دستشون بیاد

بخدا بگم باورت نمیشه خومه ی مادربزرگم خاله ی بابام عمم همشونو بلدن با پررویی تمام میرن اونجا

وای خدا صبر ایوب بده بهتون شما ک از ما بدترید

چن سالته

اصن درد خودم فراموشم شد

بازم میپیچوندین، من پریروز زنداییم سرزده اومد درو باز نکردم. چون هم سرم درد میکرد هم وسایل پذیرایی ن ...

مامانم زیادی حساسه

اگ ب من بود ک اصن جواب تلفنشون و نمیداوم

من الان خواهرشوهرم ۱۰ روزه خونمونه باسه تابچه وشوهرش ماهم خونمون اپارتمانیه وتازه عروسم همه کارارومن میکنم هیچی کمکم نمیکنن نه خودش نه مادرشوهرم .مادرشوهرم هم اینجاست خونه شوهرمه اون خونه داره امااصلانمیره میگه طبقه ی چهارمه اسانسورنداره دوس ندارم برم .فقط‌میخوان یکی نوکریشون کنه بخداداغون شدمه بچه هاش فضول روزی دوبارجاروبرقی میزنم داغون شدمه 

کارخوبه خدادرست کنه...
وای چرا اینقدر رو دادین؟ دفعه ی بعد زنگ زدن، بگید شهرستانیم، نیستیم. خب شما هم برید شهر اونا تا حسا ...

بیین رو ندادیم

اینا ذااااتا پررو ان

میگم که

بگیم نیستیم میرن خونه ی فامیلا

ما یه بار رفتیم شهرشون

اونم شب نموندیم

یه ساعت رفتیم خونمون شام بهمون سوپ دادن!!

میگه بدون دعوت ترین جایی نه سرزده رفتن منظورش نیس  وقتی زنگ میزنی میگی شام میایم خودت داری خود ...

خوب خودشون دعوت نمیکنن ما هم شاید ماهی یکبار میریم به هر حال پدر و مادر هستن باید بریم سر بزنیم منم شاغلم نمیتونم برم یه سر بزنم بیام

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من الان خواهرشوهرم ۱۰ روزه خونمونه باسه تابچه وشوهرش ماهم خونمون اپارتمانیه وتازه عروسم همه کارارومن ...

کاش حداقل کمک کنن یا تمیز باشن

خونه ماهم همین وضعه من بدبخت یسره باید تمیز کنم