2777
2789
عنوان

هیچ وقت بدون دعوت خونه کسی نرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 85 پست
بیین رو ندادیم اینا ذااااتا پررو ان میگم که بگیم نیستیم میرن خونه ی فامیلا ما یه بار رفتیم شهرشو ...

بعضیا اینجورن. خب کم محلی کنید، شاید جواب داد. جاری منم دقیقا عین این مهمونای شماس. میاد خونه م چند روز می مونه 

وای خدا صبر ایوب بده بهتون شما ک از ما بدترید چن سالته اصن درد خودم فراموشم شد

من ۲۰ سالمه😂

فقط باید این خانواده رو ببینین😂😂

زنگ میزنن به بابام میگم تو رو خدا جواب نده

نه تنها پررو ان

بلکه خیلیم بی ادبن

اومدن خونمدن پدر خانواده از بابام پرسید خونتون چند متره بابام گفت ۱۲۵

مرتیکه نفهم گفت اندازه پارکینگمه!

شعورش صفره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اسی سوال می پرسم ،،خانم ها اگه کسی که از نظر اقتصادی هم سطح شما باشه دعوت کنه ولی به جای اینکه خودش پشت تلفن صحبت کنه و دعوت کنه دختر بچه اینکار رو بکنه شما چکار میکنید؟؟

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘 
بعضیا اینجورن. خب کم محلی کنید، شاید جواب داد. جاری منم دقیقا عین این مهمونای شماس. میاد خونه م چند ...

عشقم میگم که چندساله همینن😂

فکر کن بابای من دانشجو بود رفته بود شهرشون برای تحصیل

الان بابام ۴۷ سالشه

چند سال گذشته؟

نمیفهمن دیگه😂

خونتون مگه کجاست ؟

از یه شهر دیگه میان بمونن ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
کاش حداقل کمک کنن یا تمیز باشن خونه ماهم همین وضعه من بدبخت یسره باید تمیز کنم

هیچی کمک نمیکنن مادرشوهرم یه برنج میخیسونه یا مرغ وگوشت درمیاره که اب بشه یعنی کمک کرده خواهرشم فوقش سبزی پاک کنه حتی من میشورمش بعدخیلی پررون دست به وسایلام‌میزنن همش تواتاق خوابمن وروتختم‌ میخوابن وتوکشوهانگاه میکنن خیلی رفتاراشون زشته من خیلی حساسم وفقط حرس میخورم‌ شرمم میکنم بشون چیزی بگم 

کارخوبه خدادرست کنه...
🤣 اینه میگن برای گرفتن خونه دانشجویی دقت کنید😂

همیشه بابام میگه😂😂😂

خدایی همیشه از پدرو مادرش تعریف میکنه میگه آدمای فوق العاده ای بودن نمیدونم این پسرش به کی رفته😂😂

اولا اونا بی خبر نیومدن گفتن بهتون

ولی تو این شرایطی ک گفتی باید خودشون درک کنن دیگه چند روز سخته

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید
2790
2778
2791
2779
2792