2777
2789

نخور عوارض داره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاره ندارم

غذازیاد بخور مثل برنج ماکارونی سیب زمینی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
رژیم شروع کردم زیاد میخورم ولی ب این راحتیا چاق نمیشم ک

حالا کافیه من فقط دوقاشق بیشتر بخورم😐خوش بحالت😄

اگه میدونستم قراره انقد راجبش بیام تو نینی سایت بنویسم کپی میکردم 

هی میخام نیام باز دلم نمیاد چون خودم درگیرش بودم

ببین این بی ضرره فک کنم همه هم جواب گرفتن من سه سال درگیر لاغری بودم همه نوع قرص و دارو خوردم ج نداد اخر بعد سه سال این جواب داد اونم خیلی خوب 

باهاش شکمم نیاوردم اندام زنانمو تو پر کرد مثل پروتز

ی قوطی پودرگین اپ کودکان حتمی کودکانشو بگیر ک بی ضرره با ی قوطی شیرخشک و دوتا بسته ژلاتین  قاطی کن تو هر لیوان شیر یا اب میوه دوتا ق از مخلوط بریز بخور

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
💔🚶‍♀️هعی نگو ....حالم از خودم بهم میخوره

شربت اشتها اورم خیلی خوبه

اگه میدونستم قراره انقد راجبش بیام تو نینی سایت بنویسم کپی میکردم  هی میخام نیام باز دلم ...

واقعا جواب میده؟قیمتش چنده؟

پرسپلیسی ام...اهل گلستان....کنکوری...متاهل....تنها❤
چ مارکی؟ضرر نداره؟

نه از داروخانه بگیر زینک و ویتامینه هیچ ضرری نداره