2777
2789
واقعا جواب میده؟قیمتش چنده؟

اره عالیه برا اکثرا ج داده ندیدم کسی ج نکرفته باشه 

دقیق نمیدونم خیلی نیست عزیزم فک کنمشصت اینا باشه

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عالیه برا اکثرا ج داده ندیدم کسی ج نکرفته باشه  دقیق نمیدونم خیلی نیست عزیزم فک کنمشصت این ...

خوبه ...گلم دستت طلا ...چن کیلو اضافه کردی خودت تو چ مدت؟

پرسپلیسی ام...اهل گلستان....کنکوری...متاهل....تنها❤
خوبه ...گلم دستت طلا ...چن کیلو اضافه کردی خودت تو چ مدت؟

فدات حتما بگیر من میفهمم لاغری بددردیه واقعا

کیلویی نمیدونم ولی من هنوز از نصف مخلوطم مونده بود ب وزن دلخواهم رسیده همه میگفتن چه خوشگل شدی چون توپرم کرد پف نمیده بهت 

فقط هواست باشه کم‌ کم قطعش کنی تا برنگرده مثلا وقتی ب چیزی خواستی رسیدی کم کم بکنش روزی ی لیوان باز بعد ی هفتش روز درمیون بعد یکم باز هفته ای ی بار تا کم کم قطع کنی

فدات حتما بگیر من میفهمم لاغری بددردیه واقعا کیلویی نمیدونم ولی من هنوز از نصف مخلوطم مونده بود ب و ...

مرررسی عزیزم حتما میگیرم...فقط ی چیز دیگ خواب اوره اوایلش...و اینک من تا چن ماه دیگ قصد اقدام برای بارداری دارم میترسم اثر بد داشته باشه💔

مرررسی عزیزم حتما میگیرم...فقط ی چیز دیگ خواب اوره اوایلش...و اینک من تا چن ماه دیگ قصد اقدام برای ب ...

نه خواب اور نیس گلم 

اونو دیگه نمیدونم تو بارداری ک نخوری ولی برا قبلش بد نیس فک کنم باز خودت میدونی من این برام تا زمانی ک کم کم قطعش کردم کلا ی ماه طول کشید

ولی داری باردار میشی چرا میخای بخوری؟تو بارداری کلا هیکلت عوض میشه

من این پودره تا یسال و نیم برام موندگار بود تاوقتی ک حامله شدم یعنی الان ک حاملم کلا هیکلم فرق کرده

ولی داری باردار میشی چرا میخای بخوری؟تو بارداری کلا هیکلت عوض میشه من این پودره تا یسال و نیم برام ...

راستش نمیدونم این ماه ب زور یکی دوبار قدام داشتم ولی خودم دوس ندارم الان باردار بشم خیلی از بارداری میترسم خیلی

راستش نمیدونم این ماه ب زور یکی دوبار قدام داشتم ولی خودم دوس ندارم الان باردار بشم خیلی از بارداری ...

چرا بترسی شیرینه

کلا ادمیم ک بشدت فوبیا امپول و سوزن دارم و تحمل درد ندارم افسرده شدم

وای اصلا فکر اینارو نکن

کلا باردارشی عزیزم قراره مامان شی خدا صبرشو تحملشو میده من تو بارداری خیلی درد داشتم و اذیت شدم ولی واقعا راسته میگن درد بی عاریه 

درد زایمانم درد بی عاریه ب اینا فک نکن

وای اصلا فکر اینارو نکن کلا باردارشی عزیزم قراره مامان شی خدا صبرشو تحملشو میده من تو بارداری خیلی ...

واقعا☹🥺🥺خداکنه خدا بهم ی قدرت بده بتونم دربرابر ترسام مقاومت کنم 🥺☹مرسی ازت بابت راهنمایبات🥺💜❤