2777
2789

خرازی  

یک دقیقه در نی نی سایت، 24 ساعت بر روی زمین است! نه کراش کسی هستم نه اِسمم تو شناسنامه کَسیه نه حتی تو بیوی کسی ، جدی فقط به دنیا اومدم سالمندان تو اتوبوس سر پا نباشن نه میشه رفت نه میشه موند نه میشه مُرد . ‌. . در هر صورت باید زندگی فا*یتو ادامه بدی! انقد نگید تهش که چی تهش که چی:/ بابا از الان لذت ببرین؛ برای بعدشم یه فکری میکنین! دین اسلام دینیه که هرچقدر کمتر بهش بها بدید و به دستوراتش عمل کنید، بیشتر به انسانیت نزدیک شدید حاجی اعتقادات منو ببینی سکته میکنی:)!من همونم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا:|عوض شیکوندن پای دخترت؛ به پسرت درست راه رفتن یاد بده خوش غیرت من اگه به کسی توهین کردم از قصد بوده و منظور داشتم و صلاح دونستم:)مخالف حجاب اجباری، کودک همسری، حیوان آزاری و کیپاپ! *لایک شما باعث شادی این کاربر میشود 

من اتفاقا دو روز پیش رفتم پرولوتون گرفتم دوز دارو رو بهم اشتباه داده بودن و تو 6قلم دارو 4قلم از دارو روش ساعت مصرف رو اشتباه زده بودن،دیروز زنگ زدم داروخونه با پزشکش صحبت کردم گفتم من فهمیدم داروهام اشتباه شده ممکنه یکی متوجه نشه.شروع کرد ب توجیه کردن گفتم ببین آقای دکتر.....من میدونم باید کجا برای پیگیری برم ولی آدم پرحاشیه ای نیستم و فقط گفتم ب کادری که تو داروخونتون کار میکنن بگین چشمشون رو باز کنن،من بارداریم پرخطره نمیخوام بخاطر دوز اشتباه و اشتباه در تایم بندی داروهام مشکلی پیش بیاد.بعد کلی عذرخواهی کرد آخر سر هم گفت پرولوتون خارجی دارم ایرانی ها رو بیار با خارجی عوض کنم.ولی انقدر ازشون بدم اومده میخ.ام همون ایرانیش رو بزنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم شهری؟ قیمت چند داد؟

قیمت رو نمیدونم چنده.منم نبردم عوض نکردم.چون احساس کردم حق السکوته که میخواد ایرانی رو با خارجی عوض کنه.دکتر 4تا برام نوشته یکی رو دوشنبه زدم.همسرم میگه عوض کن من میگم فک کنم داره حق السکوت میده که نرم غذا و دارو ازش شکایت کنم ولی منم خیال دکتره رو راحت کردم نمیرم شاید هم میخواد اعتمادم رو جلب کنه چون ب دکتره هم گفتم اعتمادم نسبت ب داروخونتون سلب شده‌

من خراسان شمالی ام.