2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

60 بازدید | 7 پست

می‌دونم طولانیه ولی میشه گوش کنید شش ماه عقد بودم دو سال بچه نداشتیم زندگیم عالی بود عاشق رفت و آمد با خانواده همسرم بود فکر میکردم دنیا رو دارم از بس خوبن خیلی دوست داشتن نوه داشته باشند اونم پسر چون اولین نوه پسری بود دو سال بعد عروسی باردار شدم بهشون گفتم ذوق کردن وقتی فهمیدن پسره که دیگه رو پا بند نبودن من و همسرم دختر دوست داشتیم ولی خدا بهمون پسر داد که عاشقشم از ماه سوم بارداری همه چی برگشت بارداری بدی داشتم دیابت شدید و بالا رفتن آنزیم کبد و تنگی نفس و تیروئید کم کار و رفلاکس شدید هر روز و همیشه حالت مسموم داشتم از تهوع تا زایمان من تهوع شدید داشتم نمی‌دونم چرا تیکه ها شروع شد گفتم باردارم سخت نگیرم بچم عصبی نشه تحمل کردم ولی الان شش ماهه زایمان کردم هنوز در عذابم دارو اعصاب میخورم از بس حرصم میدن روزی نیس بین من و شوهرم دعوا نندازن گیر میدن چرا پستونک نمیدی چرا بچه هفته ای یکبار حموم میشه دو هفته یکبار حموم ببر بچم اضافه وزن داره میگن لاغره از من توقع دارن بچه شش ماهرو هم به حرف بندازم هم راه بره مگه بچه شش ماهه راه می‌ره من کلا تو خونه زندانیم جایی نمیرم بچم از پدرش که سرکار می‌ره کرونا گرفت زنگ زد داد و بیداد عرضه بچه داری نداری بهم میگه به بچه شش ماهه ساعتی شیر بدم چرا وایمیستی خودش شیر بخواد دیوونم کردن چپ و راست ایراد میگیرن امروز بچمو حموم کردم از حرص به زور تنش لباس کردم بچم گریه کرد من مادر بدی هستم لیاقت ندارم من امروز بچمو عذاب دادم به خاطر اونا آخه دیگه نمی‌کشم استوری میذارن میفهمم راجب منه دارم دیوونه میشم استوری نبینم با تیکه بهم میگن

با همسرتون جدی برخورد کنین تا به اونه بگه شما مادر اون بچه این و میفهمین چی براشون خوبه

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

ببخشید ببخشید .. ولی گورباباشون .. به حرف هیشکی گوش نده کار خودتو بکن .. من که همه در مورد بچه ام اظهار نظرهای احمقانه می کردن حرف هیچ کدومو گوش نکردم و کار خودمو کردم و الان موفقم . هر کی هم هر چی گفت بگو اوکی ممنون از راهنمایی تون . با یه لبخند . بعد هر کاری خودت دوست داشتی بکن . همین .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید ببخشید .. ولی گورباباشون .. به حرف هیشکی گوش نده کار خودتو بکن .. من که همه در مورد بچه ام اظ ...

اول همین کارو کردم ولی وقتی همسرم پشتم نیس کم اوردم

گفتم ولی هیچی بهشون نمیگه میگه بگم بیشتر دعوا میشه

بهشون به هیچ وجه اهمیت نده روح و روان خودتو ازار نده بخدا هیچ ارزشی ندارن ک بخاطرشون ناراحت شی یا حرص بخوری

فقد و فقدو به فکر بچت و همسرت باش

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
همسرم دقیقا تابع اونا هست این منو آزار میده

مشاور بترین گزینس