فقط تو فیلما دیدم که تعادل ندارن و تلو تلو میخورن و چرت وپرت میگن
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
وقتی الکل و میخوری اتانول وارد خون میشه بعد تو قلب گزدن پیدا میکنه تا ب مغر برسه بعد رو سیستم عصبی تاثیر میزاره و دوپامین بیشتری ترشخ میشه ک این دوپامین ادرنالینو بالا میبره یعنی در عان واحد حس سرخوشی هم میده هم بدن سست میشه و دیگ مغز غیر فعال میشه بخاطر همینه کنترل خودشون سخت میشه
اخ یه حالی میده فازهای مختلف داره یکی شاد و شنگول میشه یه مهربون میشه و فاز محبت میگیره یکی دپرس میشه و فاز غم میگیره کلا همه فازش حال میده اما اینقدر نیست که کنترل خنده رو از دست بدی حتی اونی بییشتر از ظرفیتش می خوره اینقدر که تلو تلو بخوره نمیتونه اونجوری بخنده چون حالشو نداره فقط یه چیز باعث میشه کنترل خنده رو از دست بدی اونم مصرف گل و حشیشه که اوایل اونجوریه اونم رو بعضیا اینجوریه
من فقط ماهی یه دفعه تنهایی میشینم کنیاک میخورم اما اینقدر میخورم که نتونم از جام بلند شم فقط دوست دارم چند ساعت تلو تلو بخورم هی بلند شم بخورم زمین بخورم به این ور اونور نمیدونم چرا اینجوری دوست دارم
اخ یه حالی میده فازهای مختلف داره یکی شاد و شنگول میشه یه مهربون میشه و فاز محبت میگیره یکی دپرس میش ...
نمیدونم چرا حتی تعریفش حالمو بد کرد از تماشای آدم مست حالم بهم میخوره نه اینکه بخاطر دیانت،بخاطر اینکه معذرت میخواهم تقریبا مغز آدم ارادشو از دست میده و هیچ کاری از آدم بعید نیست،البته بازم افراد باهم فرق داره با احترام با شما منظورم شخص شما نیست ، کلی گفتم سو تفاهم نشه شاید حتی شما از خوبای روزگار باشین
نمیدونم چرا حتی تعریفش حالمو بد کرد از تماشای آدم مست حالم بهم میخوره نه اینکه بخاطر دی ...
درست میگید ادم ارادشو از دست میده منم بخاطر همینه که گفتم تنهایی ماهی یه بار می خورم اونم میرم روستامون تو جنگل چون حالشو دوست دارم نمازمم میخونم کاری هم با 40 روز نجسیش ندارم خدا گفت نماز و روزه گفتم چشم گفت زنا نکن گفتم چشم گفت مشروب نخور نگفتم چشم من اگه به بچم 4 تا کار بدم یکیشو انجام نده می زنمش نه به خدا دل ندارم اونوقت خدا دلش میاد منو بخاطر این یه کار تنبیه کنه تو دفعاتشن زیاده روی نمیکنم همون ماهی یه دفعه برام کافیه چه خوب خودمو قانع میکنم 😜