2777
2789

فقط تو فیلما دیدم که تعادل ندارن و تلو تلو میخورن و چرت وپرت میگن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی الکل و میخوری اتانول وارد خون میشه بعد تو قلب گزدن پیدا میکنه تا ب مغر برسه بعد رو سیستم عصبی تاثیر میزاره و دوپامین بیشتری ترشخ میشه ک این دوپامین ادرنالینو بالا میبره یعنی در عان واحد حس سرخوشی هم میده هم بدن سست میشه و دیگ مغز غیر فعال میشه بخاطر همینه کنترل خودشون سخت میشه

اخ یه حالی میده فازهای مختلف داره یکی شاد و شنگول میشه یه مهربون میشه و فاز محبت میگیره یکی دپرس میشه و فاز غم میگیره کلا همه فازش حال میده اما اینقدر نیست که کنترل خنده رو از دست بدی حتی اونی بییشتر از ظرفیتش می خوره اینقدر که تلو تلو بخوره نمیتونه اونجوری بخنده چون حالشو نداره فقط یه چیز باعث میشه کنترل خنده رو از دست بدی اونم مصرف گل و حشیشه که اوایل اونجوریه اونم رو بعضیا اینجوریه

من فقط ماهی یه دفعه تنهایی میشینم  کنیاک میخورم اما اینقدر میخورم که نتونم از جام بلند شم فقط دوست دارم چند ساعت تلو تلو بخورم هی بلند شم بخورم زمین بخورم به این ور اونور نمیدونم چرا اینجوری دوست دارم 

ايني ك تو ميگي واس مستي زياده مستي معمولي يكم تاره جلوت و خوشحالي و كول. تگري بزني ديگه ميفتي رو چرت گفتن

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  
اخ یه حالی میده فازهای مختلف داره یکی شاد و شنگول میشه یه مهربون میشه و فاز محبت میگیره یکی دپرس میش ...

نمیدونم چرا حتی تعریفش حالمو بد کرد از تماشای آدم مست حالم بهم میخوره نه اینکه بخاطر دیانت،بخاطر اینکه معذرت میخواهم تقریبا مغز آدم ارادشو از دست میده و هیچ کاری از آدم بعید نیست،البته بازم افراد باهم فرق داره با احترام با شما منظورم شخص شما نیست ، کلی گفتم سو تفاهم نشه شاید حتی شما از خوبای روزگار باشین

دنیام دخترم
  نمیدونم چرا حتی تعریفش حالمو بد کرد از تماشای آدم مست حالم بهم میخوره نه اینکه بخاطر دی ...

درست میگید ادم ارادشو از دست میده  منم بخاطر همینه که گفتم تنهایی ماهی یه بار می خورم اونم میرم روستامون تو جنگل چون حالشو دوست دارم نمازمم میخونم کاری هم با 40 روز نجسیش ندارم خدا گفت نماز و روزه گفتم چشم گفت زنا نکن گفتم چشم گفت مشروب نخور نگفتم چشم من اگه به بچم 4 تا کار بدم یکیشو انجام نده می زنمش نه به خدا دل ندارم اونوقت خدا دلش میاد منو بخاطر این یه کار تنبیه کنه  تو دفعاتشن زیاده روی نمیکنم همون ماهی یه دفعه برام کافیه چه خوب خودمو قانع میکنم 😜