2777
2789

پسرم مشکل تاخیر در رشد داره و از دو سالگی تا الان که چهار سال و نیمه است مداووم و بصورت روزانه کاردرمانی ذهنی و گفتار درمانی می برمش و  سه گفتار درمان و سه کاردرمان دارن باهاش کار می کنن و خیلی پیشرفت داشته و الان میشه گفت عالیه ولی مسله ای که در دو هفته اخیر پیش یکی از گفتار درمان هاش برام پیش اومده اینه که متاسفانه در این دو هفته اخیر پسرم یه مقدار سر به هوا شده و گفتاردرمانش در عین کار جلوی چشم من بهش سیلی زد و من چیزی نگفتم و چند جلسه نبردمش چون سرماخورده بود  بعد یکشنبه دوباره رفتیم کل جلسه برای اینکه پسرم رو مجبور به همکاری کنه تهدیدش می کرد و می گفت اگه پاسخ ندی مامانت رو می فرستم سالن و دوباره سیلی می زنمت و پرتت میکنم تو حیاط که گرگ بخورتت و پسرم از ترس همه رو جواب داد ولی به محض دراومدن به شدت گریه می کرد و تا شب همش ناراحت بود و هر چند دقیقه یکبار اشک هاش سرازیر می شد  ، این گفتاردرمانش خیلی کارش عالیه و خیلی باعث پیشرفت روند درمان پسرم بوده و الان من سر دو راهی گیر کردم که بازم پسرم رو ببرم ؟و اگر بله قبلش در این خصوص بهشون تذکر بدم یا نه

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.              
بهش تذکر بدا

می ترسم لج کنه ودیگه باهاش درست و حسابی کار نکنه

روزی تا خرخره عاشق بودم تا فرق سرم ؛منی که حالا حوصله دوست داشتن خودم رو هم ندارم.              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چطور مادری هستی که به کسی که به بچت سیلی میزنه پول میدی...اینهمه گفتار درمان..حتما باید اون وحشی ...

قبلا اینطوری نبود خیلی عالی بود نمی دونم چرا اینجوری میکنه این چند جلسه

اگه بازم بردی پیشش با گفتار درمانه پیش یه روانشناس برید مگه میشه اخه من شوهرم قتطی میکنه میاد سمته بچم خودمو میگیرم جلوشو کتک میخورم حاضر نیستم دستش بخوره بهش عزیزم بچائ نابود نکن یه جا دیگه ببرش خوب

واایی دستش بشکنه تو رو به حضرت عباس بچه رو شکنجه نده بابا بخداا بچست خسته میشه مم جات بودم کلی گریه میکردم همون دقیقه چه جور دلت میاد بزار اون بزنتش😡😡😡😡😡😡

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
منم واسه تاخیر در گفتار پسرمو میبردم،به هیچ وجه نباید بزنه،ولی شده بود جلوی من باهاش جدی حرف بزنه یا ...

شما چکار کردین بچه تون واکنشش چی بود

ولی اگه میزد حتما تذکر میدادم،یا نمیبردم.ولی جدی حرف زدن بالاخره بچه ها فردا وارد محیط مدرسه و اجتما ...

بله اگر جدی حرف میزد مشکلی نداشتم ولی کل جلسه پسرم اضطراب داشت 

یا جدی تذکر بده یا دیگه بچتو نبر پیشش..اعصابم خورد شد اصلا..چطور به خودش اجازه میده بزنه..پول میگیره ...

مثلا میخواد به روند پیشرفتش کمک کنه و وادارش کنه تمرینات رو جواب بده