2777
2789
عنوان

بیایین یه دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 56 پست
بخدا هیچی تو رابطه ارایش خونه داری کم نزاشتم هیچی اگ نمیکردم ناراحت نمیشدم الان خیلی میسوزم بره ب رو ...

تو هیچی کم نداری 😑 اگه یکی مریض و هوس بازه به تو چه گل من؟ هیچ وقت تو ذهنتم اینو نیار که من چی کم داشتم؟ اونی که کم داره اونه ... بعدش فقط به فکر نی نی کوچولوت باش😍 اصلا طلاق بگیر مگه چی میشه اعصاب خودتو خورد میکنی این همه ادم طلاق گرفتن با بچه اشون زندگیشونو ادامه دادن شاید نیمه گمشده ات رو یه جای دیگه ملاقات کردی و اون وقت تورو بخاطر خودت بخواد :) 

ببین وقتی میبینی اون عین خیالش نیست  تو هم بهدفکر خودت باش با فکر کردن به جایی نمیرسی پاشو قوی ...

اخه مگه میشه حیوون که نیستم ارایش میکنم ب خودم میرسم ولی بغض لعنتی ولم نمیکنه تو اینه رو ک میبینم سریع گریم میگیره 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تو هیچی کم نداری 😑 اگه یکی مریض و هوس بازه به تو چه گل من؟ هیچ وقت تو ذهنتم اینو نیار که من چی کم د ...

ظلم تا کجا اخه چرا انقد ظلم .بچم ب دنیا بیاد یکاری میکنم .خداکنه بچم به اون نره .من خودم بچم و ظاهرمم خووبه اما خدا خودش شاهده و میدونه پامو کج نزاشتم بعضی وقتا مبگم چرا جوونیمو تلف کنم من برم عشق و حال ولی  من میدونم اون دنیایی هست و بیخیال میشم

عزیز دلم🥺💔نمیتونم بگم میفهممت یا درک میکنم چون تو این موقعیت قرار نگرفتم ولی عزیزم سعی کن با فکر جلو بری اول بشین باهاش رک و راست حرف بزن شاید اینکه فکر میکنی خیانت کرده فقط یه سو تفاهم بد بوده مث دوتا آدم عاقل و بالغ حرف بزنین ببین دردش چیه انکار میکنه؟ احساس پشیمونی میکنه؟ میکه خیانت کرده و بازم طلب کاره ؟ هر کدوم از این موقعیتا واکنش متفاوت خودشو داره اگه فکر میکنی خونوادت و خونوادش حامی هستن باهاشون مشورت کن بالاخره تجربه اونا بیشتره اگرم ن خودت وقت مشاوره خانواده بگیر و برو کمک بگیر بالاخره اونا از این موارد زیاد دیدن خیلی میتونن کمک کنن که بهترین تصمیم و بگیری چه ادامه زندگی مشترک و اصلاحش باشه چه متارکه نمیگم بچتو فراموش کن به هیچ عنوان اون الان جزعی از توعه اون الان روح داره یه انسانه و تو مادر مهربونشی که حسابی به فکرشه اما عزیزم اینم بهت بگم که خودت و به هیچ عنوان یادت نره که الکی با این سن کم از خودت و زندگیت و جوونیتو خوشبختیت بگذری تو فقط در صورتی میتونی مادر خوبی واسه بچت باشی که در وهله اول خودتو دوست داشته باشی و واسه خودت ارزش قاعل باشی💛❤️

🌿💛TREAT PEOPLE WITH KINDNESS

خدایی دل بعضی آدمها ازسنگ هم بدتره 

واقعا متاسفم میگه بچه هشت ماهه که نزدیک به دنیااومدنش هست رو بنداز انسانیت هم خوب چیزیه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

سلام خواهرم وقت بخیر. ببینید ب نظر این حقیر ک خودم هم جنس شوهرتونم اساسا وقتی بچه به دنیا بیاد خودب خود خیلیا دچار تحول و حس مسئولیت پذیری میشن.اما این بستگی ب این داره شما ریسک.کنی تا فرزندتون ب دنیا بیاد ک من پیشنهاد نمیکنم این راهو. ولی راه دومش اینه اگه شوهرتون نمیدونه که شما نفهمدین آروم. براش خط قرمز تعین کنید و بگید که درصورت گذر از خط قرمز بچه ارو بهش میدین و طلاق و مهریه اتونم میگیرین(صرفا این مطالب نظر شخصی بنده بود).ولی درکل مردا از تهدیدی به اسم مهریه هراس تاریخی دارن.