2777
2789
عنوان

بیایین یه دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 56 پست
بهش گفتم ک ای کاش نمیگفتم تا خورد کتکم زد و از خونه رفت 

بزار خیالتو راحت کنم پس از بس ب شوهرت رو دادی  و شخصیتتو زیر پاش گذاشتی که حس میکنه برده اشی خواهرم ختم کلام اینجوری جلو بره خؤدتم از بین میبره پس جدی تر پایی حرفتون باشید و تهدید کنید که به دادگاه مراجعه میکنید متاسفانه ترس خانوما باعث بروز فاجعه هایی این چنینی هست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار خیالتو راحت کنم پس از بس ب شوهرت رو دادی  و شخصیتتو زیر پاش گذاشتی که حس میکنه برده اشی خو ...

اره خیلی بهش رو دادم .فعلا باید بچم بدنیا بیاد میترسم پسرمو ازم بگیره اون از وجودمه 

اره خیلی بهش رو دادم .فعلا باید بچم بدنیا بیاد میترسم پسرمو ازم بگیره اون از وجودمه 

ببینید جامعه فرق کرده شما که استقلال مالی داشته باشین شاید در آینده بتونید حق حضانت فرزندتونو بگیرین پس با خیال راحت رؤ حرفتون پا فشار ی کنید ک درصورت ادامه رفتاراش به هیچ قیمتی تحمل نمیکنیدودرخواست طلاق میدین و ازش شکایت میکنین مطمئن باشید همچین شخص عقب افتاده ای جرات قبول کردن مسئولیت یه بچه ارو نداره. 

منم ۲۰ سالمه سن کم ک نمیشه دلیل براخیانت

گفتم آقایون..الکی نمیگن ک خانوما از نظر عقلی طود بالغ میشن مردایی ک زود زن میگیرن بعد ی مدت فک میکنن جوونیشون حیف شده و میرن دنبال  تنوع..

گفتم آقایون..الکی نمیگن ک خانوما از نظر عقلی طود بالغ میشن مردایی ک زود زن میگیرن بعد ی مدت فک میکنن ...

کلا طبیعت ما مردایی ایرانی همینه تا یه تلنگر و شوک اساسی نخؤریم نمیفهمیم مسئولیت پذیری و پایبندی یعنی چی.

ببینید جامعه فرق کرده شما که استقلال مالی داشته باشین شاید در آینده بتونید حق حضانت فرزندتونو بگیرین ...

جدی مرسی ک دل گرمم کردی .واقعا راست میگی این چجور میتونه بچه قبول کنه 

گفتم آقایون..الکی نمیگن ک خانوما از نظر عقلی طود بالغ میشن مردایی ک زود زن میگیرن بعد ی مدت فک میکنن ...

من بخاطر خدا خیانت نمیکنم وگرنه هم کیس زیاده همم فلج ک نیستم فقط بخاطر خدا

جدی مرسی ک دل گرمم کردی .واقعا راست میگی این چجور میتونه بچه قبول کنه 

مخلص من به شخصه خودم 22سالمه و مردم اومدن بچه یه حس مسئولیت پذیری و پایبندی ابدی به زندگی مشترک میخواد که همچین آدم تعطیلی مال این حرفا نیس. نه اراده اشو داره و  نه میتونه داشته باشه.