2777
2789
عنوان

بیایین یه دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 56 پست
ینی چی بچتو بنداز بچه هشت ماهه اخه انداختن داره نگین توروخدا جیگرم اتیش میگیره اون از وجودمه 

یه چیزی بگم چون خودم بین پدر و مادرم خیانت دیدم میگم بهت ، مردی که از کارش شرم نداره هیچ وقت درست نمیشه . حالا این تصمیم توعه میتونی ادامه بدی یا نه؟ بعدشم بچه ات به دنیا بیاد و باباشو اینطوری ببینه خیلی زجر میکشه :) ولی خب گناه داره هشت ماهه رو بندازی سعی کنید حل و فصلش کنی دیدی درست نمیشه مگه جونت زیادی کرده ادامه بدی؟ مگه چندسالته اخه

۱۳۷۵

شتت همسنه منه که از دهه هفتادی ها انتظار بیشتری میره 

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چیزی بگم چون خودم بین پدر و مادرم خیانت دیدم میگم بهت ، مردی که از کارش شرم نداره هیچ وقت درست نم ...

درست بشو نیست میدونم .حیوون هم مراعات زن حاملرو میکنه تا خوردم کتکم زد .میترسم بچمو ازم بگیره 

درست بشو نیست میدونم .حیوون هم مراعات زن حاملرو میکنه تا خوردم کتکم زد .میترسم بچمو ازم بگیره 

بچه حضانتش بعد هفت سالگی به عهده پدره :) یعنی به دنیا بیاد تاااااا هفت سالش بشه باید همش دلت خون باشه که بالاخره از پیشت میره. 

بچه حضانتش بعد هفت سالگی به عهده پدره :) یعنی به دنیا بیاد تاااااا هفت سالش بشه باید همش دلت خون باش ...

اخه امیدی هست که تااونموقع زن بگیره و بره .توروخدا دلمو خالی نکن زجری ک من میکشم هیچکی نکشیده

میتونی مثل مادر من بسوزی و بسازی :) اینم خودش یه جور ثوابه ... فداکاری برای فرزند ... 

ولی در اینده نباید خیلی از همسرت پیش بچه ات درد و دل کنی 

اخه امیدی هست که تااونموقع زن بگیره و بره .توروخدا دلمو خالی نکن زجری ک من میکشم هیچکی نکشیده

من میدونم چی میکشی گلم ، ببین هیچ کاری نشد نداره شاید سرش به سنگ خورد درست شد هان؟ شاید اصلا خیانت نکرده یه سو تفاهمه ... نمیدونم ولی چون گناه داره نی نیت با امید جلو برو 

من میدونم چی میکشی گلم ، ببین هیچ کاری نشد نداره شاید سرش به سنگ خورد درست شد هان؟ شاید اصلا خیانت ن ...

نه مطمعنم همه چی واضح بود یک دقیقه از جلو چشمم اونور نمیره .عین خیالشم نیست از این میسوزم که انگار ن انگار.خدا حق بچمو ازش بگیره .که اینجوری مرارو تموم کرد

ببین وقتی میبینی اون عین خیالش نیست 

تو هم بهدفکر خودت باش با فکر کردن به جایی نمیرسی پاشو قوی شو به خودت برس لباس خوب بپوش هر روز اهنگ بزار با بچه ات حرف بزن و برا دل خودت زندگی کن نه اون به فکر بچه ات باش و خودت خودت خودت 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
۱۳۷۵

یا امام زمان. من خودم پسرم.از شوهر شما هم پنج سال بزرگترم. ایشون هم زن گرفته هم داره پدر میشه هم خیانتشو کرده اونوقت من هنوز مجردم دوست دختر هم نداشتم!!

اینجاست که باید گفت سس ماست...

میگیره شک نکن من یه نمونه اش رو دیدم ... خیلی بد گرفت ازش خدا 

بخدا هیچی تو رابطه ارایش خونه داری کم نزاشتم هیچی اگ نمیکردم ناراحت نمیشدم الان خیلی میسوزم بره ب روزگار دشمنمم نیاد .رفته بایه دهه هشتادی آخه بگو بی پدرو مادر از الان خرابی تا به کی اخه انگار من پیر بودم 

یا امام زمان. من خودم پسرم.از شوهر شما هم پنج سال بزرگترم. ایشون هم زن گرفته هم داره پدر میشه هم خیا ...

تاوقتی سیر نشدید زن نگیرین شماهم با زندگی یه نفر بازی نکنید نمیدونید چه حال خرابیع عجیبیه