2777
2789
عنوان

درد قلب

430 بازدید | 18 پست

از صبحه سمت چپ قفسه سینم گاهی درد خفیف داره دستم هم مور مور میشه تمرکز کنم بهش رفتم نوار گرفتم چیزی نبود استرسی هم هستم شدید اعصابم.. یعنی سر مشق امروز پسرم رو... تنبیه کردم عصبی شدم... 

چند سال هم اینجوری شدم یه مدت خوب شدم بعدش... چیکار کنم همش میترسم یهو سکته نکنم... 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واقعا از اعصابته

منم همینجورم

دوتاپسر شیطون دارم دیوونم کردن

هی دادمیزنم 😭

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
واقعا از اعصابته منم همینجورم  دوتاپسر شیطون دارم دیوونم کردن هی دادمیزنم 😭

منم مثل تو ووووو دوتا پسر 7 و5 ساله پدر منو در آوردن از طرفی نمایندگی محصولات پوست و مو رو گرفتم چند تا نماینده دارم اونا رو هر روز آموزش میدم آنلاین یعنی بهم فشار میاد 

منم مث شما استرسی هستم و یه مدت تپش قلب و درد دست و قلب داشتم رفتم دکتر هم اکو دادم هم نوار قلب گفت ...

عین شما درد دست و.... چند سالته عزیزم... منم لازمه برم دکتر یعنی 

خب خداروشکر جیزی نیس اگه قفسه سینت درد میکزرد خطرناک بود ‌

قفسه سینه؟ یعنی کامل سینه م... الانم نشستم نمیدونم بیخیال باشم پسرام خونه رو کثیف میکنن عصبی م آخرش کار دستم میده استرس و تنش اعصاب يه مدت دکتر اعصاب هن رفتم 

منم مثل تو ووووو دوتا پسر 7 و5 ساله پدر منو در آوردن از طرفی نمایندگی محصولات پوست و مو رو گرفتم چند ...

دخترم ارومه ۱۳ سالشه ولی با این ۸ ساله اصلا نمیسازن داد منو در میارن

باز پسرا ۸ و۳ساله ان منو روانی کردن😑😑

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
خدا حفظشون کنه..  پسرم کلاس اولی دیگه حسابی  😢😢😢😢

فقط خدا یه صبر و حوصله بما بده

منه بیچاره ۳ساله پانیکم دارم اینا اذیت میکنن من بدترمیشم😭😢