2777
2789
عنوان

بارداری بعد ازسقط

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 45 پست

از لحاظ دارویی که باید زیر نظر پزشکتون باشید اما از لحاظ تغذیه اصلا چیزای گرم نخور  عرق کاسنی هم باعث سقط میشه  

به خصوص سه ماه اول اصلا کارای سنگین نکن اصلا

انشالله که با رداری راحتی پشت سر می ذلری ونی نی خوشکلت میاد تو بغلت     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از لحاظ دارویی که باید زیر نظر پزشکتون باشید اما از لحاظ تغذیه اصلا چیزای گرم نخور  عرق کاسنی ه ...

مرسی عزیزم از دعای قشنگت انشااا برای همه منتظرا و توراهیا🥺🙏♥️

شیره انگور مویز گوشت گوسفند،و از هنه مهمتر روزی یه قاشق نشاسته درست کن بخور جاش سفت میشه

عزیزم گوشت گوسفند گرم نیست؟ شنیدم میگن خوب نیست

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
مرسی عزیزم از دعای قشنگت انشااا برای همه منتظرا و توراهیا🥺🙏♥️

ایشاله بمونه برات. منم این ماه اولین اقدامم بعد کورتاژمه. قبلی پوچ بود. کاش منم باردار باشم. خیلی میخوام 🤤🤤 پسفردا موعدمه 

آینده حتما" زیباست.🥰
دقیقا منم همینطور شدم

منم‌ بارداری اولم این اتفاق برام افتاد قلب جنین تشکیل نشده بود  اما توبارداری بعدی مشکلی نداشتم خداروشکر  بعضی وقتها مخصوصا شکم اول پیش میاد ولی روی بارداری اای بعدی تاثیری نداره  انشاله هرکی منتظر بچه هست  خدا بهترینش رو بهش بده