مگه سکه دست دوم هم هست اطلاع نداشتم خیلی ناشی ام امروز برای اولین بار کم گرفتم که جا بیوفتم بعد سرما ...
تو دیوار من دیدم آگهی هاشون رو
ولی نگران نباشین شما قیمت خوب خریدین
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
اره قیمت سایت رو دیدم حتی من ده تومن هم کمتر از قیمت سایت گرفتم اما خوندم که قیمت طلا باید ضرب مقدار سکه بشه قیمت رو بده مالیات و اجرت هم ندارن اما باز صد تومن این وسط رفته میخوام ببینم اون چیشدع پای چی بوده متوجه داستان بازار سکه بشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره قیمت سایت رو دیدم حتی من ده تومن هم کمتر از قیمت سایت گرفتم اما خوندم که قیمت طلا باید ضرب مقدار ...
مهم اینه الان تو سود هستین😁... چون احتمالا یکم گرون شده
چون دوتا 285 میشه 570.... ولی شما 550 خریدین
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
به دیوار که نمیشه اعتماد کرد معلوم نیست چی به آدم میدن که
آره اینم هس
قیمت همینه درسته مالیات نداره ولی باز ی هزینه اضافی میزارن روش
من گفتم سکه ضررش کمتره پول اضافه آدم نمیده اما انگار بیشتره که این مقدار اضافه برای هر سکه بسته به وزنش اضافه میشه یا اینکه یه مقدار ثابت برای همه سکه ها مشخصه
موقع فروش همون مقدار طلا رو ضرب قیمت میکنن و میخرن دیگه درسته
فکر کنم یکم کمتر بردارن،
ولی در کل سکه ضررش کمتره
مم رفتم یه گوشواره بچه بخرم هفتصد سوت بود گفت یک و دویست اما خب اینو اگر هشتصد سوت هم بگیره آدم میشه یک و صد نمیدونم والا یهو حساب کردم شک شدم از قیمتی که سود برداشته آخه نوشته بود تو نت بیست سی تومن میکشم روش نه پنجاه
مم رفتم یه گوشواره بچه بخرم هفتصد سوت بود گفت یک و دویست اما خب اینو اگر هشتصد سوت هم بگیره آدم میشه ...
فاکتور نداد؟
خب برید بهش بگید