2777
2789
مگه سکه دست دوم هم هست اطلاع نداشتم خیلی ناشی ام امروز برای اولین بار کم گرفتم که جا بیوفتم بعد سرما ...

تو دیوار من دیدم آگهی هاشون رو

ولی نگران نباشین شما قیمت خوب خریدین

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
نه عزیز خوب خریدین

اره قیمت سایت رو دیدم حتی من ده تومن هم کمتر از قیمت سایت گرفتم اما خوندم که قیمت طلا باید ضرب مقدار سکه بشه قیمت رو بده مالیات و اجرت هم ندارن اما باز صد تومن این وسط رفته میخوام ببینم اون چیشدع پای چی بوده متوجه داستان بازار سکه بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره قیمت سایت رو دیدم حتی من ده تومن هم کمتر از قیمت سایت گرفتم اما خوندم که قیمت طلا باید ضرب مقدار ...

مهم اینه الان تو سود هستین😁... چون احتمالا یکم گرون شده

چون دوتا  285 میشه 570.... ولی شما 550 خریدین

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
به دیوار که نمیشه اعتماد کرد معلوم نیست چی به آدم میدن که 

آره اینم هس

قیمت همینه درسته مالیات نداره ولی باز ی هزینه اضافی میزارن روش

من گفتم سکه ضررش کمتره پول اضافه آدم نمی‌ده اما انگار بیشتره که این مقدار اضافه برای هر سکه بسته به وزنش اضافه میشه یا اینکه یه مقدار ثابت برای همه سکه ها مشخصه

من گفتم سکه ضررش کمتره پول اضافه آدم نمی‌ده اما انگار بیشتره که این مقدار اضافه برای هر سکه بسته به ...

من خودم چند وقت پیش سکه خریدم و فروختم ضرر هم کردم بنظرم طلا بهتره باز ی کاربردی داره

موقع فروش همون مقدار طلا رو ضرب قیمت میکنن و میخرن دیگه درسته

فکر کنم یکم کمتر بردارن، 

ولی در کل سکه ضررش کمتره

من خودم چند وقت پیش سکه خریدم و فروختم ضرر هم کردم بنظرم طلا بهتره باز ی کاربردی داره

میگن سکه رو باید برای طولانی مدت بخری اما اره انگار سکه ضررش بیشتره سر هر نیم گرم صد ضررع ولی طلا سر هر یه گرم صد ضرر میده ادم

فکر کنم یکم کمتر بردارن،  ولی در کل سکه ضررش کمتره

مم رفتم یه گوشواره بچه بخرم هفتصد سوت بود گفت یک و دویست اما خب اینو اگر هشتصد سوت هم بگیره آدم میشه یک و صد نمیدونم والا یهو حساب کردم شک شدم از قیمتی که سود برداشته آخه نوشته بود تو نت بیست سی تومن میکشم روش نه پنجاه

میگن سکه رو باید برای طولانی مدت بخری اما اره انگار سکه ضررش بیشتره سر هر نیم گرم صد ضررع ولی طلا سر ...

بله واسه طولانی مدت خوبه ادم واسه پس انداز نگه داره ک انگار هم نداره اون سکه رو

مم رفتم یه گوشواره بچه بخرم هفتصد سوت بود گفت یک و دویست اما خب اینو اگر هشتصد سوت هم بگیره آدم میشه ...

فاکتور نداد؟ 

خب برید بهش بگید