2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام من نوا 140 خریدم 2900.خیلی راضیم. جی پاس امروز گرفتم 2100 قهوه رقیق تر میده زیاد خوشم. نیومد. بدنه فلزی بگیرید.قدرت دستگاه 1000وات به بالا بگیرید.حرف فروشنده قبول نکنید که میگه فرق نداره.آب آشامیدنی بریزید نه آب شیر یا تصفیه شده

اضافه کنم. نوا نسبت به جیپاس کمی بیشتر طول میکشه برای دفعه اول آب به جوش بیاره ولی واقعا آبش جوشه. جیپاس 2 فنجون اول با اینکه به نظر عصاره گیری کرده آبش جوش نیست داغه. ی چیز دیگه جایی که قهوه میریزید گروپ اسمشه یه سبد داخلش داره. طراحی اون در کیفیت خروجی تاثیر زیادی داره نوا توری ماننده ولی جیپاس فابریکش فقط 1 سوراخ داره. البته جدا میفروش 55 میلیمتر نهایت 100 تومنه 

سلام من نوا 140 خریدم 2900.خیلی راضیم. جی پاس امروز گرفتم 2100 قهوه رقیق تر میده زیاد خوشم. نیومد. ب ...

ببخشید منظورتون آب اشامیدنی چیه چه فرق با اب تصفیه داره؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو و رنگ مو هستم،،،

سلام اسپرسو ساز‌های برند دلونگی از همه نظر بهترن و تو ایران هم خیلی پرفروش هستن
کیفیت خوبی دارند و عصاره گیری بهتری نسبت به بقیه دارن
قیمتشون هم تقریباً خوبه و زیاد گرون نیست ..
اگه هم قیمتش واست زیاده مارک نوا هم بد نیست اما کمی ضعیف تر از دلونگی هست
اگه خواستی برو  اینجا تا بهترین مارکهارو ببینی.