بچه ها قراره غروب بریم خونه مادرم اینا چون خیلی خیلی دیر به دیر اونجا میریم بچم باهاشون غریبی میکنه اونام نمیتونن احساسشونو کنترل کنن جیغ و غش و ضعف و بغل
این طفلی کلا گریه میکنه .هرچیم میگم وایسید براش جا بیفته عادی شه فایده نداره
منو بچه هامو با خودت ببر من بچه تو نگع میدارم تنهام وقتی هم باشه با نبودش فرقی نیست
یکم تاپیکتو خوندم اشتباه میکنی فکر میکنی داری کار درست میکنی بخاطر بچه هات در واقع داری آسیبهای جبران ناپذیری به خودتون و همسرت میزنی سوره طلاق داریم خدا هم نگفته بخاطر بچت طلاق نگیر اتفاقا باید بخاطر اونا بگیری
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ریشش تو باورهای اشتباه و ترسه اگه واقعا راست میگی و روزات جهنمیه و مشکلاتت زیاده دکتر مشاور ن ...
نه نمیگم فداکاری میکنم ده سال زندگیمو به پاشریختم 20 سال با همه چیزش ساختم حالا پاشم برم خونه بابا با دوتا بچه بدون مهریه و همه چیز تازه خرجی بچه ها هم نده
نه نمیگم فداکاری میکنم ده سال زندگیمو به پاشریختم 20 سال با همه چیزش ساختم حالا پاشم برم خونه بابا ب ...
واقعا چقدر برام ناراحت کنددست که ماها حتی با حقوق حودمونم آشنایی نداریم نمیدونم چقدر دولت ازمون حمایت میکنه جایگاه زن خیلی مهمه شاید خانواده و شوهرت جوری وانمود کردن که جایگاهی نداری ولی درواقع برعکسه دادگاه شوهررتو محکوم میکنه
شما اقدام بکن برو دادگاه با یه وکیل صحبت بکن ببین مثل اب خوردنه