dghaniko مدیر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 366 عنوان بی بی مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 50 پست سلام خانوما من دوروز پیش ی بی بی زدم ی هاله کمرنگ افتاد روش بعد دوروزم منتظر موندم یکی دیگ زدم این یکی یدونه خط کمرنگ افتاد کسی بوده اینطوری مثبت بوده باش چرا پررنگ نمیش؟ 1400/06/30 | 08:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dghaniko مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 366 منم تو اقدامم اینماه عکس رنگی رحم گرفتم برام دعا کنید دیگه اینماه بشه انشاءالله ک باردار شی عزیزدلم
dghaniko مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 366 اسی چند روز بعداز اقدام بی بی زدی؟ خواهشن جواب بده منم صبح بی بی زدم اما منفی بود هنوز نزدیک پریودم ... من از اخرین روز اقدامم ۷ روزه میگذره امروز اولین روز پریودمه زدم خط کمرنگ افتاده دوروز پیش هم زدم بازم کمرنگ بود تو چن روز مونده ب پریودت
تشکر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 3364 من از اخرین روز اقدامم ۷ روزه میگذره امروز اولین روز پریودمه زدم خط کمرنگ افتاده دوروز پیش هم زدم با ... 3 روز مونده هنوز منم استرس دارم بی بی چک منفی بود صبح زدم اگر پ بشم که دیگه هیچی برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘
تشکر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 3364 من از اخرین روز اقدامم ۷ روزه میگذره امروز اولین روز پریودمه زدم خط کمرنگ افتاده دوروز پیش هم زدم با ... اگر کم رنگ هست بارداری منم بچه اولم اوایل کم رنگ بود بهد چند روز پر رنگ شد مبارکه🥰🌹 برای شادی روح مادر نازنینم یه صلوات بفرستین😘😘
dghaniko مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 366 اگر کم رنگ هست بارداری منم بچه اولم اوایل کم رنگ بود بهد چند روز پر رنگ شد مبارکه🥰🌹 مرسی عزیزدلم دعا کن دیگ مثبت باش
hedikhanom عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 1260 انشالله که مثبته دوروز بعد موعدت بی بی بزن حتنا پررنگ شده خداجونم جوجه های منو درپناه خودت حفظ کن🐣🐣