2777
2789
عنوان

بی بی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای نگو منم این ماه اقدام بودم الانم منتظرموعدمم وهر روز سخت میگذره😐

خیلی سخته واقعا 😑بااینکه اولین اقداممه ولی خیلی امیدوارم نمیخوام منفی باش خیلی میترسم تادیروز هم علائم پریودی شکم درد شدید و کمر درد و این چیزا داشتم امروز دیگ ندارم نمیدونم چرا

خیلی سخته واقعا 😑بااینکه اولین اقداممه ولی خیلی امیدوارم نمیخوام منفی باش خیلی میترسم تادیروز هم عل ...

برامنم اولین اقداممه بعد ۸سال از به دنیااومدن دخترم😉

انشالله هرچی صلاحه همون بشه گلم❤

خیلی سخته واقعا 😑بااینکه اولین اقداممه ولی خیلی امیدوارم نمیخوام منفی باش خیلی میترسم تادیروز هم عل ...

اصلا استرس نداشته باش همیشه سعی کن بعد اقدامت بیخیال بشی  و به کارهای دیگت برسی اونوقته که سریعتر باردار میشی من ۱ سال هر ماه استرس داشتم وقتی بیخیال شدم و سپردم به خدا اینجوری شد

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹
اصلا استرس نداشته باش همیشه سعی کن بعد اقدامت بیخیال بشی  و به کارهای دیگت برسی اونوقته که سریع ...

😍😍استرس نداشتم موقع اقدام اصلا کلا بیخیال بودم ولی این بی بی ها ک اینطوری میشن استرس میگیرم میگم چرااخه پررنگ نمیش