2777
2789
عنوان

گوشی نازنینم

207 بازدید | 26 پست

چرا اینجوری شده😭😭

از پاییین گوشه سمت چپش اول ی نقطه بنفش بود

حالام زیاااد شده همین جوری داره میاد بالا.لمس و ایناش هیچ عیبی نداره. فقط چرا بنفش شده گوشیم حیف بودددد😭😭😭😭

تاچش خراب شده احتمالا یا آب رفته یا ضربه خورده

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی لاک رو دستمه بنفش ضد خشم نداره بعد احساس میکنم لاک خودمه رفته اون تو هی داره پخش میشه😐

قبلا لاک ریخته روش؟

ممکنه رنگ خود لاکهید باشه

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
ضربه خورده؟تاچش ب فنا رفته مال منم همین شد ۲ تومن اب خورد عوض کردم خود گوشیم ۲ تومن نشده بود:/

تا اون جا یادم یاشه ضربه نخوووورده. ینییی چرا اینجوری شددده همش میرم حالت تاریک گوشی ک نبینمش 😥😥 خداکنه تاچ و این چیزاش نباشه

تا اون جا یادم یاشه ضربه نخوووورده. ینییی چرا اینجوری شددده همش میرم حالت تاریک گوشی ک نبینمش 😥😥 خ ...

مال من از دستم افتاد امیدوارم چیزی نشده باشه همون لاکت ریخته باشه روش😂😃

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست~
نهههه فقط شبیه لاک رو دستمه میگم شاید اون باشه رفته اون تو 😐

احتمالا  رنگ تاچه هس

مال من از دستم افتاد امیدوارم چیزی نشده باشه همون لاکت ریخته باشه روش😂😃

اینجوری باشه چیکارش میکنن. ضررربه ک ندیده چون اصلا هیچ مشکلی تو لمس نداره ظاهرشم چیزی نشده فقط بنفشه بنفشع😂😂😂😂

اینجوری باشه چیکارش میکنن. ضررربه ک ندیده چون اصلا هیچ مشکلی تو لمس نداره ظاهرشم چیزی نشده فقط بنفشه ...

اینجوری باشه ال سی دیشو عوض میکنن ک قیمت خون باباشونه مال منم همین شده بود🤧

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست~
گوشیمa51 هس ینی قیمتش چقده😭😭😭😭

8 تومن قیمت گوشیتونه. تاچش نیم سوز شده تا چند وقت دیگه کامل سیاه میشه

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹