2777
2789
عنوان

گوشی نازنینم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 26 پست
نگو تروخدا😳😳😳😳😳

والا ب خدا داداشم 51a خرید 6 ملیونو 900

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا ب خدا داداشم 51a خرید 6 ملیونو 900

نههههه ینی نیم سوز شده گوشیم. بخدا شانسیم میگم اب رفته توش 

چون بنفش شده هی داره بیشتر میشه

کاش یجوری درستش کنن چون تاچ و ال سیدی عوض ش دیگه گوشی سابق نمیشه

نههههه ینی نیم سوز شده گوشیم. بخدا شانسیم میگم اب رفته توش  چون بنفش شده هی داره بیشتر میشه ...

چرا برات تاچ شو عوض میکنن درست میشه 2 تومن یا 3 تومن هزینشه

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
شوهرم تاچشو عوض کرد کلا گوشی سابق نشد واسه همین میگم

باید بدین جایی که واقعا بلد باشن کار هر کس نیست آجی عوض کردن. 

😭😭😭😭 حیف بود گوشی خیلی خوبی بود😂

آره گوشی خوبی a51

میشه بگم چرا۱۵ ساله مامانتو ندیدی؟؟؟

چون ازدواج کردم رازی نبود دیگه باهام حرف نزد که نزد 

نههههه ینی نیم سوز شده گوشیم. بخدا شانسیم میگم اب رفته توش  چون بنفش شده هی داره بیشتر میشه ...

اگ خوب بندازن نه من عوض کردم از مال خودشم بهتر بود با اینک چند بارم بعدش افتاد زمین بدون گلسم بود

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست~