من میخوام شهید زندگی کنم زندگیم مثه شهدا پاک باشه... کتابی چیزی معرفی میکنید که راه و رسم زندگی شهدا رو قشنگ توصیح داده باشه مرسی 😍
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اول از معانی سوره های قرآن بهره ببر با دقت بخون خیلی تاثیر داره
ممنون گلم
توی گوگل بزن ، پر از کتابهای مربوط به زندکینامه ی شهدا هست
ممنون عزیز
یازده امام شهید داریم که سیره و زندگیشون میتونه الگوی خوبی برای همه باشه و البته آموزه های قرآن که فوق العاده هستن
ان شاءالله به آرزوت برسی🌹
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہتعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟؟اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
اسم من مصطفی ست/سلام بر ابراهیم/درگاه این خانه بوسیدنی ست/آرام جان/یادت باشد/دلتنگ نباش/پسرک فلافل فروش/حر انقلاب/راض بابا/غواص ها بوی نعناع میدهند/آب هرگز نمی میرد/تو شهید نمیشوی/سر بلند/من ادواردو نیستم/عارفانه/ مهمان شام/ طیب/ سری نیمه پنهان ماه/ فعلا اینا رو یادمه ولی اگر واقعا مبخوای شهادت نصیبت بشه اول سعی کن خودسازی کنی و توی هر کاری هدفت جلب رضایت امام زمان باشه ،باب شهادت همیشه بازه ولی اون ما آدم هایم که باید خودمون رو درست کنیم تا شهادت نصیبمون بشه سعی کن اول از همه ولایت پذیر و انقلابی باشی و یجوری خودتو پای بند به شهدا کنی ولو شده با یه صلوات 😊
لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست.🤲🌸