2789
عنوان

بلاگرا

230 بازدید | 27 پست

برام جالبه این بلاگرا همه جا میرن ترکیه..

جاهای شلوغ کافه ولی هیچ وقت کرونا نمیگیرن چ جوریه؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همشون یکی یه دور گرفتن

ااا پس بلاگرا هایی من فالو کنم نه نگرفتن هنوز...

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اگه همشونو انفالو کنی هم به خودت و زندگیت و مغزت کمک کردی هم به جامعه  بلاگرا یه مشت دروغ گوعن ...

من فقط یکی الی دوتا فالو میکنم ولی توسرچم میاد میبینم وگرنه عمرا پول و وقت و نتم بدم برا این مفت خورها

اگه همشونو انفالو کنی هم به خودت و زندگیت و مغزت کمک کردی هم به جامعه  بلاگرا یه مشت دروغ گوعن ...

دقیقا کرونا هم ببگیرن که نمیان بگن

من تند تایپ میکنم و استاد غلط املایی هستم  اوکی؟؟؟😒😏
من فقط یکی الی دوتا فالو میکنم ولی توسرچم میاد میبینم وگرنه عمرا پول و وقت و نتم بدم برا این مفت خور ...

کیا رو فالو داری اسماشونو بگو؟

من فقط یکی الی دوتا فالو میکنم ولی توسرچم میاد میبینم وگرنه عمرا پول و وقت و نتم بدم برا این مفت خور ...

کار واقعا درست می‌کنی 

اما همین که می بینی هم ینی اسکناس تو حساب اونا

کدوم بلاگرا رفتن حالا؟ 

من دنبالشون نمیکنم تو سرچم میاد سی سی 

زهرا امیر .

دیدم کلا بیرونن یا سفر کلا با حالن ...هیچ وقت هم کرونا نمیگیرن

کار واقعا درست می‌کنی  اما همین که می بینی هم ینی اسکناس تو حساب اونا

دیگه چ کار کنم تو سرچم هستن ...بلاکشون نکردم.

من دنبالشون نمیکنم تو سرچم میاد سی سی  زهرا امیر . دیدم کلا بیرونن یا سفر کلا با حالن ...هیچ ...

اوه اون سیسی نکبت به بهانه درمان رفت ترکیه یک سره هم تفریح و گردشه بعد به روی خودشم نمیاره خیلی حساب شده و با برنامه جمع کرد و رفت و خونه خرید ولی اصلا هیچی نمیگه

کیا رو فالو داری اسماشونو بگو؟

من فاطمه بستاک فالو میکردم که انفالوش کردم .

کوثر انفالوش کردم.من خیلی ها رو دنبال میکردم همه رو انفالو کردم.

فقط یکی الی دوتا که بلاگر حجابن .روزمرگی نیستن

من دنبالشون نمیکنم تو سرچم میاد سی سی  زهرا امیر . دیدم کلا بیرونن یا سفر کلا با حالن ...هیچ ...

سی سی که به شوهرش خیانت کرد طلاق گرفت فرار کرد رفت

زهرا امیرم که خونشون عین انباری بود 

زیر سایه مردم و فالور ها ادم شدن

درصدی اخلاق و شخصیت هم ندارن