2789
عنوان

بلاگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 27 پست
منم بعد از روشدن دستشونو دروغاشون همه رو ان فالو کردم گزارشم زدم براشون که انقدر فخر نفروشن و زندگی& ...

بله من همه رو انفالو کردم...همه رو 

دیگه نمیتونستم ببینم پول نتم دادم میدم به اینا تا برن خونه های بزرگتر و سفر و ماشین های ...

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سی سی که به شوهرش خیانت کرد طلاق گرفت فرار کرد رفت زهرا امیرم که خونشون عین انباری بود  زیر س ...

اره دیگه هنوز هستن عده ای زیر پستاشون قربون و صدقشون میرن..

متاسفم برا این چنین مردمی..

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
سی سی که به شوهرش خیانت کرد طلاق گرفت فرار کرد رفت زهرا امیرم که خونشون عین انباری بود  زیر س ...

وای فکر کن شوهر زهرا میگن افغانی جابه جا میکرده لب مرز یکی از نینی سایتی ها که همسایه اشون بود میگفت بعد الان نشسته تو خونه ی چندین میلیاردی زیر سایه ی زنش🥲🤌

من تند تایپ میکنم و استاد غلط املایی هستم  اوکی؟؟؟😒😏
اوه اون سیسی نکبت به بهانه درمان رفت ترکیه یک سره هم تفریح و گردشه بعد به روی خودشم نمیاره خیلی حساب ...

من که به شخصه ازدواج کردم وقتی میدیدم سی سی رو چقد با خودم میگفتم چقد خوشبخته وای به حال ی دختر مجرد چقد حسرت میخورد چی بگم...

وای فکر کن شوهر زهرا میگن افغانی جابه جا میکرده لب مرز یکی از نینی سایتی ها که همسایه اشون بود میگفت ...

خیلی‌ هاشون همینن یدونه ام هست شوهرش پر از خالکوبیه زنه هم عملیه پسرشونم تازه بدنیا اومد 

شوهر اونم ساقی محل بوده🙂😂

وای فکر کن شوهر زهرا میگن افغانی جابه جا میکرده لب مرز یکی از نینی سایتی ها که همسایه اشون بود میگفت ...

چند وقت هم پیش هم ترکیه بودن..

خیلی‌ هاشون همینن یدونه ام هست شوهرش پر از خالکوبیه زنه هم عملیه پسرشونم تازه بدنیا اومد  شوهر ...

وای خدا😂🤣🤣😅😅😅🤣🤣🤣

چند وقت هم پیش هم ترکیه بودن..

آره نکبت ندید بدید آرزوش بود بره ترکیه پ بالاخره رفت🤣🤣😅😅از تهرون خارج نشده بود تو عمرش

من که به شخصه ازدواج کردم وقتی میدیدم سی سی رو چقد با خودم میگفتم چقد خوشبخته وای به حال ی دختر مجرد ...

ای بابا من که هیچ وقت حسرت نمیخورم همیشه میگم اینا فیلم و ادای بعد پولی هم که با باد بیاد مطمئن باش با بادم میره 😉

ای بابا من که هیچ وقت حسرت نمیخورم همیشه میگم اینا فیلم و ادای بعد پولی هم که با باد بیاد مطمئن باش ...

اره