2777
2789

قبول میشی بزار دوبار بگذره😅

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نگران نباش فقط چندتا نکته رو رعایت کنی قبولی منم تو دومین بار قبول شدم

۱_ زمان سوارشدن از پشت ماشین برو 

۲_موقع نشستن حواست به فرم نشستن باشه

۳_ اون قانون اصلی کمربند و اینه رو حتما حتما رعایت کن 

۴_ موقع راه افتادن حتما دقت کن خلاصی یا اصلا ماشین روشنه یا نه این اشتباه خیلیا انجام دادن

۵_کمربند بسته باشه و صندلی تنظیم باشه

۶_موقع حرکت حتما از افسر اجازه بگیر بعد راه بیوفت

۷_در مواقع خطوط ممتد و ... اعلام کن 

۸_عبور از چهارراه و هر کوچه و خیابان فرعی اعلام کن با صدای رسا 

۹_راهنما فراموش نشه

۱۰_موقع پارک کردن اگه جلوی پارکینگ و مناطق ممنوع بود بگو به افسر بعد پارک کن

۱۱_حواست باشه موقع در اومدن از پارک و دور زدن نگاه کنی اینه رو 

ایشالله قبولی 

اصلا نگران نباش فقط چندتا نکته رو رعایت کنی قبولی منم تو دومین بار قبول شدم ۱_ زمان سوارشدن از پشت ...

وای خیلی ممنونم

خیلی لطف کردی 

برام دعا کنیددد 

فقط مورد ۸ رو متوجه نشدم یعنی چی یعنی بهش بگم چی؟؟؟

اصلا نگران نباش فقط چندتا نکته رو رعایت کنی قبولی منم تو دومین بار قبول شدم ۱_ زمان سوارشدن از پشت ...

وایییی منم میخوام برم اسم بنویسم براگواهینامه خیلی میترسم نتونم اصلا بلد نیستم میگم نکنه نتونم😧😧

از همین افسر میترسم 😀

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
وای خیلی ممنونم خیلی لطف کردی  برام دعا کنیددد  فقط مورد ۸ رو متوجه نشدم یعنی چی یعنی ب ...

ببین افسر در مواقع امتحان کلا بداخلاق میشه و از قصد هولت میکنه ببینه تو توانایی کنترل ماشینو داری یا نه تو این مواقع احتمالش هست تورو ببره جاهایی که تو ایین نامه اعلام شده ممنوع هست پس تو قبلش بگو بهش جناب اینجا مثلا ورود ممنوعه با اجازه شما میرم یا امثال اینا ....

و تو دنده عوض کردن کلاجو تا ته بگیر و نزار ماشین بلرزه یا خاموش کنی  کتونی و مقنعه  هم بپوش راحت تری من اینارو رعایت کردم سریع قبولم کرد خود افسر هنگ کرد ک نتونست ایراد بگیره فقط خونسرد باش جوری رفتار کن ک اصلا نگران نیستب

وایییی منم میخوام برم اسم بنویسم براگواهینامه خیلی میترسم نتونم اصلا بلد نیستم میگم نکنه نتونم😧😧 ...

اصلا ترس نداره منم میترسیدم قبلش ولی وقتی رفتم دیدم فقط شایعه درست کردن افسرا زمان ازمون بی اعصاب میشن ولی ی رگ خواب دارن ک من تو جلسه دوم فهمیدم و اجرایی کردم و خودش گفت افرین خوب یادگرفتیا 

ببین تا میتونی ریلکس شو اگه هی گفتن بدو بدو یالا زود باش اون فقط قصدش اینه تورو بترسونه ببینه تو در مواقع سخت بلدی ماشینو هدایت کنی یا نه اصلا ب حرفاش توجه نکن ک آی بدو دیر شد .... بگو چشم الان انجام میدم سر فرصت تمام نکاتو چک کن و هرچی ازت خواست اجرا کن همین 

اسی من چی بگمممم که فقط دوهفته دیگه فرصت دارم کارتکسم باطل میشهههههه فردا برا دفعه ششم میخوام برم😭😭😭😭😭😭

توروخداااا برام دعا کن قبول بشم 😭🙏🏻

منم براتو دعا میکنمممم🥺🤲🏻

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

ب اینها نیست افسر ما الکی رد میده الکی قبولی هرکی آدم خوب داشته باشه قبوله چقدرخوب برونی

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم