2777
2789
عنوان

دلم پره

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 42 پست

اخساس میکنم ازدواج کردنم اشتباه بودباداشتن بچه ولی چون جون بودم پشتم حرف درمیاوردن ازمجبوری‌گفتم ازدواج کنم ومنوشوهرم دوست داریم همووتنهامشکلمون همینه که برامنم خیلی مهمه 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوازده سالگی ازدواج کردی 😳😳😳

بله متسفانه باپسرعموبعضی بلوچاسن وسال براشون مهم نیست تودوازده سالگی من اصلاچپوراستمونمیدونستم دیگه ازبدبختی های اون وقتام نگم بداتون الان که یک نفس راحت کشیدم بازماجراسربچم شروع شده ومن اصلاتحمل ندارم نمیکشم

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  

جامن بودین چیکارمیکررردین؟

من بیوه بودم بایک بچه که شوهرم اومدخواستگاریم وباهم ازدواج کردیم وعاشق همیم ولی چندوقته وقتی بچم میا ...

حسودی میکنه شاید

سلام خوب حرفامو بخون خوب خوب …نمیدونم مشکلت چیه ؟ ولی زندگی های ما پر از گره هست ، شاید تو که امضا منو میخونی ازدواجت جور نمیشه یا بچه دار نمیشی یا شوهرت بده یا مشکل مالی داری یا توی زندگیت گره افتاده یا یا یا و هزاران یا دیگه یا شاید فکر میکنی طلسم هستی یا همزاد داری یا جن عاشق داری یا سرکتاب گرفتی یا فال گرفتی یا یا یا 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋گوش کن تو نباید بری سراغ فالگیر و دعانویس و جادوگر و طلسم نباید بری اگر بری نه تنها چیزی به دست نمیاری بلکه پول و …خیلی چیزا رو از دست میدی من ی راهی دارم برات که هم باعث شد ازدواجم جور شه و هم حس میکردم طلسمم باطل شه و مشکلات مالیم هم حل شه …چهل روز سوره بقره از اول سوره تا آخرین آیه گذاشتم هر روز ساعت ۱۱ ظهر توی خونه از طریق آپارات و تلاوت به صورت ترتیل پخش میشد و بعد از تقریبا ۷ روز تاثیرات عجیبشو دیدم . خودم نمیخوندم اگر بخونی بهتره من فقط میزاشتم پخش شه ساعتش مهم نیست فقط چهل روز مداوم باشه و موقع خوندنش از خدا بخواه مشکلت حل شه برای من حدود یکساعت و بیست دقیقه میزاشتم ترتیل پخش بشه گاهی حواسم به صداش بود گاهی نبود میتونی اگر شرایط پخش تو خونه رو‌نداری با هدفون گوش‌کنی ولی میتونم بگم معجزه است اگر اینکارو کردی و نتیجه دیدی به بقیه هم بگو و برام صلوات بفرست .قرآن بهترین گره گشا هست چون از جانب خداست . به خدا توکل کن انشاالله نتیجه میگیری برای من جواب داد انشاالله برای شما هم جواب میده در هر صورت قرآن کریم جز برکت نیست :))از این لینک سوره بقره رو گوش کنید حدود ۱ ساعت کمی بیشتر هست ولی تند خوانی هست …….   این آدرس کپی و پیست کنید                   https://www.aparat.com/v/piBCy/                        

برو خالیش کن😷

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔
حسودی میکنه شاید

من چیکارکنم الان خب 

برو خالیش کن😷

براشوخی این تاپیک نزدم نمیتونی کمک کنی نکن

خب تو وقتی تجدید فراش کردی با همه اخلاقش کنار بیا هفته ای یه بار برو پارکی جایی دو ساعت بچتو ببین بیا میدونم خیلی سخته😔🖤

خدایا فقط خودم و خودت میدونیم که چه کارایی برام کردی... پس شکرت واقعا شکرت🌻💜
من بیوه بودم بایک بچه که شوهرم اومدخواستگاریم وباهم ازدواج کردیم وعاشق همیم ولی چندوقته وقتی بچم میا ...

عزیزم خود تو کاملا بی تفاوت نشون بده ولی بی احترامی اصلا نکن فقط نقطه ضعف بهش نشون نده عمدی داره اینجور رفتار میکنه که قید دیدار پسر تو بزنی یه مدت که واکنشی از طرف شما نبینه به مرور درست میشه زمانی که فرزندت برای دیدار پیش نیست با مهربونی بهش برسون که تو یه مادری ودر قبال پسرت مسئولی واگه زیر این مسئولیت بزنی خدا ازت رو برمیگردونه اگه شوهرت مذهبی با این سیاست برو جلو انشالله درست میشه فقط سیاست زنانه به خرج بده به هیچ وجه قهر وبحث در این زمینه انجام نده فقط با سیاست زنانت ونقطه ضعفهای شوهرت برو جلو

💙هیچ وقت اجازه نده کسی بهت بگه نمی تونی کاری 💙                      💙💙رو انجام بدی 💙💙                                          وزن فعلی ۷۳   قد     ۱۶۸                                                وزن دلخواه ۶۴💪💪🏋️‍♀️                          تاخدا هست نگران هیچی نباش
خب تو وقتی تجدید فراش کردی با همه اخلاقش کنار بیا هفته ای یه بار برو پارکی جایی دو ساعت بچتو ببین بی ...

عزیزم نمیشه اون بایدبامن کناربیادخودش دیدبچه دادم منوخواست بچم خیلی بهم وابسته است اگه یک هفته بیشتربگذره منومبینه حالش بدمیشه چیکارکنم خب 

عزیزم خود تو کاملا بی تفاوت نشون بده ولی بی احترامی اصلا نکن فقط نقطه ضعف بهش نشون نده عمدی داره این ...

نمنون عزیزم منم اصلابهش بی احترامی نمیکنم ولی خیلی ناراحت میشم ازکاراش اینقدبهم بی توجه میشه که وقتی بچم اینجاست من یک گوشه افتادم ناراحت

میفهممش داره حسودی میکنه دس خودش نیس منم یکی بودک بچه داش هموخیلیییی دوس داشیم ولی دخترش ک۴سالش بودبرام مث حووبودزنگ ک میزدبهم میرختم دوس داشم بمیره فقط ازترس اینک ب اون دختربچه فرداروزی اذیت کنم باهاش ازدواج نکردم سخته براشوهرت هم میخوادت هم ازبچت خوشش نمیاد

پسرم بهترین هدیه ی خدابوده برام مرسی خدایا
من چیکارکنم الان خب 

با رفتارهای خوبت وخانوم بودنت سیاست زنانه ات پشیمونش کن از رفتارش ولی به هیج وجه بچه تو جای دیگه نرو ببین باید بچه تو تو خونه خودت ببینی باید خواهر برادراش و بشناس وبا محبت بزرگ بشه حتی اگه هفته۲۴ ساعت هست اگه خارج از منزل ببینیش بچه ات رو با یه تنفر زیاد از شوهرت بزرگ میشه حتی شاید از خودت که حاضر نشدی داخل منزلت راهش بدی به قول قدیمیا خشت اول و کج نزار که تا اخر دیوار کج میره بالا 

💙هیچ وقت اجازه نده کسی بهت بگه نمی تونی کاری 💙                      💙💙رو انجام بدی 💙💙                                          وزن فعلی ۷۳   قد     ۱۶۸                                                وزن دلخواه ۶۴💪💪🏋️‍♀️                          تاخدا هست نگران هیچی نباش
میفهممش داره حسودی میکنه دس خودش نیس منم یکی بودک بچه داش هموخیلیییی دوس داشیم ولی دخترش ک۴سالش بودب ...

میدونم سخته ولی بایدتحمل کنه بخاطرمن منم که مادرش میادخانمون بااینکه خیلی اذیت میکنه مادرش من هیچی نمیگم‌میگم وقتی گوش عزیزه گوشواره هم عزیزه بایدتحمل کرد