2777
2789
عنوان

دلم پره

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 42 پست

بذار تو غار تنهاییش باشه

حالش ک خوب بشه خودش میاد سراغت

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
با رفتارهای خوبت وخانوم بودنت سیاست زنانه ات پشیمونش کن از رفتارش ولی به هیج وجه بچه تو جای دیگه نرو ...

ممنون گلم منم همینومیگم بچم گناه داره نمیشه بخاطرشوهرم اززندگیم حذفش کنم اون خیلی بهم وابستست جزمن کسیونداره 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار تو غار تنهاییش باشه حالش ک خوب بشه خودش میاد سراغت

وقتی اون حالش خوب شه حال منوخراب کرده دیگه من که راهی جزسکوت ندارم پشیونم ازازدواج 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
شغلش چیه

داداشش ماشین سنگین داره میرن باهم چن روزشهرستان بارمیارن

وقتی اون حالش خوب شه حال منوخراب کرده دیگه من که راهی جزسکوت ندارم پشیونم ازازدواج 

بخاطر اینه ک مردت رو خوب نمیشناسی

بیشتر کتاب بخون راجع ب تفاوتای مردو زن

بی توقع و چشم داشت محبت کن و زیاد آویزونش نشو

خودتو مشغول و سرگرم کاری کن

ببین چطور میاد سمتت

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عزیزم سیاست داشته باش،روزهایی ک شوهرت نیست بچت رو بیار پیش خودت

منم همین کارومیکنم ولی بعضی وقتایهومیبینی نیومدوقتی شوهرم بوداوردنش چون خونشون روستااست دیگه نمیشه همیشه هماهنگ باشه

ببین عزیزم یه مدت که نسبت به این رفتارش بی اهمیت باشی ومحل نزاری درست میشه،سخته ولی میشه.وقتی با شرایطتت کنار اومده وباهم ازدواج کردین تا همیشه باید کنار بیاد وتوبخاطر هیچ احدی نباید بچتو از دیدن خودت محروم کنی طبق معمول همیشت بیارش خونت یه مدت تحمل کن درست میشه رفتارش.

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌
بخاطر اینه ک مردت رو خوب نمیشناسی بیشتر کتاب بخون راجع ب تفاوتای مردو زن بی توقع و چشم داشت محبت ک ...

من براش‌کم نزاشتم خودشم میدونه مشکلم اینه تحمل ندارم ازم قهرباشه دوس دارم باهاش حرف بزنم اون روشوازمن بی دلیل بررمیگردونه بعدکه بچم بره میادطرفم انگارنه انگاره اینقدبهم بی توجه بوده بهم محل نزاشته 

ببین عزیزم یه مدت که نسبت به این رفتارش بی اهمیت باشی ومحل نزاری درست میشه،سخته ولی میشه.وقتی با شرا ...

ممنون باشه 

من براش‌کم نزاشتم خودشم میدونه مشکلم اینه تحمل ندارم ازم قهرباشه دوس دارم باهاش حرف بزنم اون روشوازم ...

ببین ریشه مشکل از کجاست!

ببین ریشه مشکل از کجاست!

اینجاست که شوهرم خیلی خودخواه متسفانه میگه توبایدخانوادموحلواحلواکنی ولی بچم که میادبعدخودش عوض میشه