2777
2789
عنوان

چیکار کنم

82 بازدید | 15 پست

بچه ها من مامان و بابام در حال طلاق گرفتنن 

من خونه پدرم موندم فعلا .

بعد بابام امشب اومده میگه میخوام شب دوستمو بگم بیاد خونمون باهاش اگه بتونم شریک شم میوه فروشه 

حالا الان داره اشپزی میکنه برا مرده که ساعت ۱۲ ونیم شب بیاد اینجا و شب با هم تو اتاق بابام بخوابن!

به نظرتون این کارش زشت نیس که وقتی یه دختر جوون تو خونه داره ، دوستشو ساعت ۱۲ شب دعوت میکنه خونه برا خواب؟ 

من که اینسری چیزی نگفتم ولی به نظرتون سری بعد چیکار کنم؟ 

یه وقت عادتش نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی بری پیش مامانت؟!

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
هنوز ۷ روز نشده مامانم رفته  هنوز اصن نه نامه ای اومده نه چیزی

خیلی ناراحت شدم بزات ولی بشین به بابات بگو لازم نیس بشینی تا این کارو تکرار کنه بگو بابا اون بارم که این کارو کردی خیلی ناراحت شدم من یه دختر جونم اصلا دوس ندارم شبو یه ادم غریبه بیاد تو خونه ما راحت نیستم واقعا اذیت میشم مسلما دیگه همچین کاری نمیکنه

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
مامانم تا ۶ ماه دیگ که کارای طلاقش تمون شه  خونه پدربزرگمه و  الانم نمیزاره جایی برم ک باب ...

سعی کن منطقی و با لطافت با بابات حرف بزنی قطعا ج میده 

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
خیلی ناراحت شدم بزات ولی بشین به بابات بگو لازم نیس بشینی تا این کارو تکرار کنه بگو بابا اون بارم که ...

قبلا گفتم میگه واا دوست من یه پیرمرده چیکار به تو داره تازه تو اتاق منه  نه تو !

قبلا گفتم میگه واا دوست من یه پیرمرده چیکار به تو داره تازه تو اتاق منه  نه تو !

عزیزم بگو این همه روزانه خبرای جور وا جور میشنویی من حس خوبی به این قضیه ندارم پیر یا جون جنس مخالفه فرقی نداره من دوس ندارم 

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾