2777
2789
هیچی کهنع پوشی ..ی خانومه ماهی دویس بهم میده پول نت و دارو هرچقد بشه میگیرم ..قدر پدرتو بدون اجی ..

متاسف شدم ایشالا زندگیت از این رو ب اون رو بشه و یکار عالی پیدا کنی همسر درجه یک زندگی ایده ال😍🌻❤️چند سالته؟ تهرانی؟ 

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
آخی😔😔خدا نکنه عزیزدلم ان شاء الله ی بخت خوب نصیبت بشه .....اگر دوست داری میتونی درستو ادامه بدی نا ...

مرسی اجی خاستگارم میاد نمیزارن برم گیر افتادم کاش بمیرم😔

جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چ کاری

مثلا دخترا توی نقاشی و طراحی و کارای گرافیکی با کامپیوتر خوب هستن 

ببین برای مثال اگه میتونی شروع کن برای یادگیری طراحی و نقاشی، تا یک سال هر روز چند ساعت تمرین کن و از تمرینات (اونایی که خوب شدن) عکس بگیر و بزار اینستا و هر روز هم یه استوری ازش بزار و روش آهنگ بزار و با صدای خودت معرفی کن که با چه لوازمی انجام دادی و... بعد یک سال که قشنگ یاد گرفتی توی یوتیوب هم آموزش بده، تبادل کاربر هم کن و....... که تا دوس سال حرفه ای میشی بعدش راحت میتونی با کامپیوتر طراحی رو یاد بگیری و..... 

البطه خیلی کارای دیگه هست ک من نمیدونم، من خودم دارم برنامه نویسی یاد میگیرم از یوتیوب(YouTube آموزش های رایگان و خوب داره) 

به نام خدا و تلاش خودم 
چی خوندی؟راست میگه دیگه دوست داره

ژنتیک

اخر امسال لیسانس میگیرم

احتمالا دببری زیست ازمون بدم

یا برم ازمایشگاه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

متاسف شدم ایشالا زندگیت از این رو ب اون رو بشه و یکار عالی پیدا کنی همسر درجه یک زندگی ایده ال😍🌻❤️ ...

ممنون اجی الهی خدا زندگیتو عالی کنه دلت خوش و تنت سلامت ..تهران نیستم اجی

قرصای اصاب و سیستم ایمنی ک اینا من ۷۹  ام

هنوز که نو جونی 🥺، ببین قرصا رو تا وقتی که مصرف میکنی  آروم نگه میدارتت........ 

اگه بخای درمان بشی، از لحاظ روحی و فکری باید یه کاری کنی 

جوری که خودت سعی کنی که بهتر بشی، یعنی خودت میتونی خودت رو بهتر کنی، روان شناسا هم میتونن کمک کنن ولی خب خودت مهمی 

به نظرم میتونی کمتر از یک سال مقدار قرص رو کم‌کم کم کنی بعدش دیگه مصرف روقطع کنی، البطه به گفته دکتر

سعی کن پیاده روی کنی تو پارک و دیدن ماهی و... 

به نام خدا و تلاش خودم 
هنوز که نو جونی 🥺، ببین قرصا رو تا وقتی که مصرف میکنی  آروم نگه میدارتت........  اگه ...

خودم ب خودم کمک میکنم اما من اختلال داشتم باید زیرنظر دکتر میبودم هر سه هفته میرفتم حالم خیلی بهتر شده بود ولی دیگ پول دکتر ندادن برم ی ساله

خودم ب خودم کمک میکنم اما من اختلال داشتم باید زیرنظر دکتر میبودم هر سه هفته میرفتم حالم خیلی بهتر ش ...

صحبت های دکتر هلاکویی رو گوش کن یه سرچ کن شاید چیزی پیدا کردی، منم پیدا کردم برات میفرستم 

به نام خدا و تلاش خودم 
صحبت های دکتر هلاکویی رو گوش کن یه سرچ کن شاید چیزی پیدا کردی، منم پیدا کردم برات میفرستم 

گوش کردم عزیزم ..ممنون مشکل من مشاوره نیس داروعه وظیفه پدرمادرمه ک انجام نمیدن