avabaran مدیر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 7848 عنوان بیکارا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 66 پست از اینکه شغل ندارین ناراحت نیستین من دارم افسرده میشم😔😔😔 ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود... 1400/06/29 | 20:17 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narcissus_flower عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 843 🥺🤦🏽♂️ این خوب بود https://youtu.be/8zjWJwr9Z1Q مرسی من خیلی گوش میدم و پیج اینستا ک راجب ایشون بود داشتم.. جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊
نازینازگل عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 391 ژنتیک اخر امسال لیسانس میگیرم احتمالا دببری زیست ازمون بدم یا برم ازمایشگاه افرین این شغل هاخوبن کاربری قبلیم پرید.
amirhosseinjafari عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 121 مرسی من خیلی گوش میدم و پیج اینستا ک راجب ایشون بود داشتم.. منم وقت داشته باشم گوش میدم، خیلی خوبه به نام خدا و تلاش خودم
amirhosseinjafari عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 121 گوش کردم عزیزم ..ممنون مشکل من مشاوره نیس داروعه وظیفه پدرمادرمه ک انجام نمیدن 🥺به نظرم بهتره خودت یه کاری پیدا کنی و درآمدی داشته باشی تا بتونی کارایی که میخای رو انجام بدی به نام خدا و تلاش خودم
narcissus_flower عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 843 🥺 به نظرم بهتره خودت یه کاری پیدا کنی و درآمدی داشته باشی تا بتونی کارایی که میخای رو انجام بدی کار نمیزارن بکنم ک..کار کجا بود تازه وینجا من دیپلم..بدنمم ضعیفه دسشویی بزور میرم جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊
amirhosseinjafari عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 121 کار نمیزارن بکنم ک..کار کجا بود تازه وینجا من دیپلم..بدنمم ضعیفه دسشویی بزور میرم ویتامین ب کمپلکس بخور به نام خدا و تلاش خودم
narcissus_flower عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 843 ویتامین ب کمپلکس بخور با همون دویست تومن؟ امپولایی ک دکترم گفته سیصده فقط بقیش بماند جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊
amirhosseinjafari عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 121 با همون دویست تومن؟ امپولایی ک دکترم گفته سیصده فقط بقیش بماند من چند ماه پیش قرصشو خریدم ریز بود و نارنجی ولی خیلی خوب بود، ارزون هم بود به نام خدا و تلاش خودم
narcissus_flower عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 843 من چند ماه پیش قرصشو خریدم ریز بود و نارنجی ولی خیلی خوب بود، ارزون هم بود من مشکلم از جای دیگمه با اینا درست نمیشه مشکل اینه خانواده بی غیرت و ظالمم نمیدن پول ک درمان کنم خودمو و زندگیمو ادامه بدم منم ی روز با مرگم خوشحالشون میکنم جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊
amirhosseinjafari عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 121 من مشکلم از جای دیگمه با اینا درست نمیشه مشکل اینه خانواده بی غیرت و ظالمم نمیدن پول ک درمان کنم خود ... 🤦🏽♂️خب اگه خانوادت اینجوری هستن سعی کن جدا شی یا حد عقل سعی کن یکم رو به راه شی و کار کنی به نام خدا و تلاش خودم
narcissus_flower عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 843 🤦🏽♂️ خب اگه خانوادت اینجوری هستن سعی کن جدا شی یا حد عقل سعی کن یکم رو به راه شی و کار کنی نمیشه جدا شد ک..تنها راه نجات مرگه و من منتظرشم🙂 جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊
amirhosseinjafari عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 121 نمیشه جدا شد ک..تنها راه نجات مرگه و من منتظرشم🙂 نه این که راه نجات نیست 🤦🏽♂️این که بتونی پول در بیاری و به خاسته هات برسی و در مسیر موفقیت قرار بگیری و هرکاری که دلت خواست انجام بدی (نجات عه) به نام خدا و تلاش خودم
narcissus_flower عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 843 نه این که راه نجات نیست 🤦🏽♂️ این که بتونی پول در بیاری و به خاسته هات برسی و در مسیر موفقیت ق ... عزیزم میگم نره میگی بدوش؟ بیخیال امروز واقعا حالم بده ب اندازه کافی تحقیر شدم و کتک خوردم جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊
amirhosseinjafari عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 121 عزیزم میگم نره میگی بدوش؟ بیخیال امروز واقعا حالم بده ب اندازه کافی تحقیر شدم و کتک خوردم 🥺🥺🥺🤦🏽♂️🤦🏽♂️🤦🏽♂️ به نام خدا و تلاش خودم
amirhosseinjafari عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 121 عزیزم میگم نره میگی بدوش؟ بیخیال امروز واقعا حالم بده ب اندازه کافی تحقیر شدم و کتک خوردم خب زنگ بزن پلیس به نام خدا و تلاش خودم