avabaran مدیر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 7848 عنوان بیکارا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 66 پست از اینکه شغل ندارین ناراحت نیستین من دارم افسرده میشم😔😔😔 ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود... 1400/06/29 | 20:17 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازینازگل عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 391 من حاضرم هر جایی باشه برم بهتر از وضع الانمه دانشگاه چی؟ کاربری قبلیم پرید.
نازینازگل عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 391 من کار کردن دوست دارم واقعا نامزدم میگه مرتبط با درست باشه محیط سالم باشه چی خوندی؟راست میگه دیگه دوست داره کاربری قبلیم پرید.
amirhosseinjafari عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 121 منم رفتم حرفه یاد گرفتم دیک اکسیشن و لیفت مژه ابرو ولی کو کار بیشتر از صد جا پی ... کلی تبلیغ میکنن تا ازتون پول برای یادگیری این کارا بگیرن به کارای ساده تر فکر کنید ،چیزی که تنها و بدون احتیاج به کسی بتونید انجامش یدید به نام خدا و تلاش خودم
narcissus_flower عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 843 خیلی ناراحتم پول تو جیبیمم بابام میده تو این سن🤫😒 ب من ک نمیده پول لباس و دکترم نمیده بیشور جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊
avabaran مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 7848 دانشگاه چی؟ دانشجوی ارشدم ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
مهدونم عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 5102 ب من ک نمیده پول لباس و دکترم نمیده بیشور اخی پ چیکار میکنیمنم حس میکنم پول لباس و ماهیانم کمه اما بهتر از هیچیه دستش درد نکنه همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
narcissus_flower عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 843 اخی پ چیکار میکنی منم حس میکنم پول لباس و ماهیانم کمه اما بهتر از هیچیه دستش درد نکنه هیچی کهنع پوشی ..ی خانومه ماهی دویس بهم میده پول نت و دارو هرچقد بشه میگیرم ..قدر پدرتو بدون اجی .. جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊
avabaran مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 7848 هیچی کهنع پوشی ..ی خانومه ماهی دویس بهم میده پول نت و دارو هرچقد بشه میگیرم ..قدر پدرتو بدون اجی .. چند سالته عزیزم ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
ملکه_مغرور_۸۰ عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 4973 کلی تبلیغ میکنن تا ازتون پول برای یادگیری این کارا بگیرن به کارای ساده تر فکر کنید ،چیزی ک ... مثلا چ کاری
amirhosseinjafari عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 121 هیچی کهنع پوشی ..ی خانومه ماهی دویس بهم میده پول نت و دارو هرچقد بشه میگیرم ..قدر پدرتو بدون اجی .. خوش به حالت، مادرم ازم ماهی 45 تومن یارانه رو میگیره، اصلا تو این چند سال یارانه ندیدم 😂😒🤦🏽♂️ به نام خدا و تلاش خودم
narcissus_flower عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 843 چند سالته عزیزم ۲۲ اجی جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊
avabaran مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 7848 ۲۲ اجی درس نخوندی😔 ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
narcissus_flower عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 843 خوش به حالت، مادرم ازم ماهی 45 تومن یارانه رو میگیره، اصلا تو این چند سال یارانه ندیدم 😂😒🤦🏽♂️ اره خوشبحالم دارو کم میخورم زجر میکشم 😔 جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊
narcissus_flower عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 843 درس نخوندی😔 دیپلم انقد درسم خوب بود مریض شدم دیگ خونه نشینم نبردن درمانم کنن وگرنه خوب شده بودم همش میگن کاش بمیره 💔 جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊
avabaran مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 7848 دیپلم انقد درسم خوب بود مریض شدم دیگ خونه نشینم نبردن درمانم کنن وگرنه خوب شده بودم همش میگن کاش بمی ... آخی😔😔خدا نکنه عزیزدلم ان شاء الله ی بخت خوب نصیبت بشه .....اگر دوست داری میتونی درستو ادامه بدی ناامید نباش ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...