2777
2789

سلام خانوما طزز تهیه فرنی با شیز خشک میشه لطفا بگید دخترم ۶ ماهش شده میخوام شروع کنم مثلا شنیدم اول یه قاشق چایی خوری باید بدیم چجوری اولش شل باشه بهش بدمش سفت نشه میشه همه چیزو توضیح بدین

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

وای من موقع عمل بینی کردم با آرد برنج و شیر درس میکردن برام یادم میفته حالم بد میشه

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

به اندازه ای که همیشه شیر میخوره تو شیشه درست کنید نصف قاشق آرد برنج بریزین داخل شیر بذارین گاز مواظب باشین که سفت نشه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با شیر خشک بلد نیستم .

اما ی قاشق ارد رو تو شیر سرد باید حل کنی بعد بذاری ب قوام برسه 

اول اولا باید شل شل باشه .

من برنج رو خیلی تمیز میشستم کته میذاشتم نمک و روغن نمیزدم از اب اون ی قاشق بهش میدادم ...

اینجور چیزای شل رو اول شروع کن یا فرنی رو خیلی شل بگیر

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

اسی پوره سیب زمینی بهش بده 

بیسکوئیت مادر و هم با شیر خیس کن بده خیلی دوس دارن بچه ها

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

يه ليوان اب يه قاشق غذا خوري ارد برنج رو مخلوط كن بذار رو گاز هم بزن بجوشه غليظ بشه

بعد از اينكه يكم غليظ شد خاموش كن

يكم كه خنك تر شد شير خشك سه پيمانه اضافه كن 

بعد بده بخوره نوش جونش

اسی مغز گردو و پسته و فندق و بادام رو آسیاب کن بعد بریز تو شیر مثل فرنی بهش بده عالیه

يه ليوان اب يه قاشق غذا خوري ارد برنج رو مخلوط كن بذار رو گاز هم بزن بجوشه غليظ بشه بعد از اي ...

من بچم به شير پاستوريزه حساسيت داشت با شير خشك درست ميكردم

همينو ميتوني بهش موقع پخت پودر بادومم اضافه كني بشه حريره بادوم

ميتوني بعدا كه بزرگتر شد يه مقدار يدونه خرما رو هم پوست بگيري توش له كني

يه ليوان اب يه قاشق غذا خوري ارد برنج رو مخلوط كن بذار رو گاز هم بزن بجوشه غليظ بشه بعد از اي ...

این درسته همین کارو بکن ولی خیلی کم بده حتی اگه بچه دلش زباد خواست 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
چحوری شب درسا کنم 

وا خب بخون تاپكتو

تاپيك ميزني ما هم وقت ميذاريم مياييم ياد ميديم

بعد ميايي ميگي شب چطوري درست كنم

من برا بچم با شير خشك درست ميكردم نحوه درست كردنشم ياد دام بهتون

وا خب بخون تاپكتو تاپيك ميزني ما هم وقت ميذاريم مياييم ياد ميديم بعد ميايي ميگي شب چطوري درست كنم ...

نه اشتباه  تایپی بود منظورم این بود چطوری شل درستش کنم چون اولشه نمیخوام غلیظ بشه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂
2790
2778
2791
2779
2792