بچه ها من خجالت میکشم با دوست دوران کودکیم روبرو بشم من یه زنه خونه دار شدم که هیچ هنری ندارم اونم یه آرایشگر درجه یک شده که هرروز دارپیشرفت میکنه ودوربرش پرشده از دوستای که ازمن سر ترن خیلی خجالت میکشم باهاش روبرو بشم از اون کمترم خیلیم دوستش دارم اولین و آخرین دوسته صمیمی بود که داشتم دورانه خیلی شیرینی رو باهم داشتیم حالا بعد ده سال همدیگرو پیدا کردیم بهم اس داد که بیا همدیگرو ببینیم ولی من روم نمیشه برم ببینمش
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
عزیزم خودتو دست کم نگیر و ب هیچ وجه خجالت نکش از خودت ❤ اعتماد ب نفس داشته باش و برو دنبال یه هنر و توش پیشرفت کن.. ببین توی چی استعداد داری و با چی حال میکنی ؟
عزیزم طرز فکرت کاملا اشتباس هیچکسی از بقیه سر تر نیس چرا خودتو دست کم میگیری یه ارایش قشنگ بکن لباس خوشگلاتو بپوش لاک بزن یه عطر ملایم بزن و برو ببینش اصلا لازم نیس از شرایطط براش بگی بعدش مگه خونه داری همه ما خونه داریم
وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
منم ازدواج کردم نزاشتن درسمو ادامه بدم ترک تحصیل کردم الانم دلم برا درس وکتاب تنگ میشه ولی یه سال رفتم کلاس آرایشگری هنوزم ادامه میدم خییلی هزینه اش بالاس ولی در آینده به درد میخوره
اگه تو یه خانوادگی بزرگ بشی که بگن دخترو چه به پیشرفت و کار بیرون از خونه همین میشی که من توش هستم ا ...
خب حتما ک نباید شاغل بود عزیزم.تو توی خونه کتاب بخون مطالعه کن هنر اشپزیت بهتر میشه در مورد همه چی شاید اطلاعات بالا بتونه حس خوبی بهت بده وقتی کسی حرف زدی حرفی برا گفتن داشته باشی
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️