2777
2789
عنوان

چقدر بی مصرف بودن بده

173 بازدید | 14 پست

بچه ها من خجالت میکشم با دوست دوران کودکیم روبرو بشم من یه زنه خونه دار شدم که هیچ هنری ندارم اونم یه آرایشگر درجه یک شده  که هرروز دارپیشرفت میکنه ودوربرش پرشده از دوستای که ازمن سر ترن خیلی خجالت میکشم باهاش روبرو بشم از اون کمترم خیلیم دوستش دارم اولین و آخرین دوسته صمیمی بود که داشتم دورانه خیلی شیرینی رو باهم داشتیم حالا بعد ده سال همدیگرو پیدا کردیم بهم اس داد که بیا همدیگرو ببینیم ولی من روم نمیشه برم ببینمش

توام توی زندگیت پیشرفت کن

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

هعیییی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد به نفس داشته باش دختر . خوب خونه داری و بزرگ کردن بچه خودشه هنره 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

جوری گفتی فکر کردم طرف چکاره شده!!! خوب ارایشگری توی دو سه ماه میشه یاد گرفت مگه چیه

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

دوست من که پزشک متخصص شده رو کجای دلم بذارم ولی خب هنوزم من خیلی   خوشگلترم وضعمونم خیلی بهتره فقط با همین بخودم امید میدم    

میشه یه صلوات روح پدرمو مهمون کنی بچه ها اگه تاپیک ختم قرآن برای اموات دیدین حتما منو تگ کنین ممنون میشم🙏

عزیزم طرز فکرت کاملا اشتباس هیچکسی از بقیه سر تر نیس چرا خودتو دست کم میگیری یه ارایش قشنگ بکن لباس خوشگلاتو بپوش لاک بزن یه عطر ملایم بزن و برو ببینش اصلا لازم نیس از شرایطط براش بگی بعدش مگه خونه داری همه ما خونه داریم 

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
توام توی زندگیت پیشرفت کن

اگه تو یه خانوادگی بزرگ بشی که بگن دخترو چه به پیشرفت و کار بیرون از خونه همین میشی که من توش هستم الآنم که ازدواج کردم شوهرم از بابا و برادرم بدتره

منم ازدواج کردم نزاشتن درسمو ادامه بدم ترک تحصیل کردم الانم دلم برا درس وکتاب تنگ میشه ولی یه سال رفتم کلاس آرایشگری هنوزم ادامه میدم خییلی هزینه اش بالاس ولی در آینده به درد میخوره

اگه تو یه خانوادگی بزرگ بشی که بگن دخترو چه به پیشرفت و کار بیرون از خونه همین میشی که من توش هستم ا ...

خب حتما ک نباید شاغل بود عزیزم.تو توی خونه کتاب بخون مطالعه کن هنر اشپزیت بهتر میشه  در مورد همه چی شاید اطلاعات بالا بتونه حس خوبی بهت بده وقتی کسی حرف زدی حرفی برا گفتن داشته باشی

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
منم ازدواج کردم نزاشتن درسمو ادامه بدم ترک تحصیل کردم الانم دلم برا درس وکتاب تنگ میشه ولی یه سال رف ...

افرین به راهت ادامه بده من که شوهرم خیلی با آرایشگری مخالفت کلا با کار کردن زن مخالفه