2789
عنوان

مسکن ملی

276 بازدید | 38 پست

دقیقا نمیدونم چه تاریخی ثبت نام کردیم ولی خطی ک تو سامانه ثبت کردیمو متاسفانه طی جریاناتی فروختیم به کسی و دگ تو سامانه نمیشه شماره تلفن رو ویرایش کرد نمیدونم الان ما اوکی شدیم یا ن  استان قزوین هستیم شوهرم از طرف شرکت بهش برگه دادن مسکن کارگری ثبت نام کرده بعد بهمون گفتن تو سایت مسکن ملی باید ثبت نام کنید حالا نمیدونم باید چه خاکی بریزیم سرمون کل شانسمون برای خونه دار شدن همینه😟😕میشه راهنمایی کنید؟؟ برای شما پیامک اومده؟؟ کدوم استانید؟؟ ما باید چکارکنیم چجوری متوجه بشیم باید واریز انجام بدیم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ابجی داستانت رو خوندم الان جریان تموم سده؟ شوهرت باهات خوبه؟ دوسش داره یا نه

اگه جواب داد منم لایک کنین بیام بخونم.مرسی

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............

منم لایک کنید

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
ابجی داستانت رو خوندم الان جریان تموم سده؟ شوهرت باهات خوبه؟ دوسش داره یا نه

الان جریان تموم شده شوهرم به جبران اون قضیه هرکاری کرد ولی دگ دلم باهاش نیست دلم ازش شکسته خستم روحیم داغونه نمیتونم مثل قبل دوسش داشته باشم و اون ارامشی ک بعد دوسال زندگیه مزخرف بدست اوردم به هیچ و پوچ از بین رفتم انقد باهم خوش بودیم ک همه حسودی میکردن خیلی دوسم داشت و دوسش داشتم کمتر از عشقم خانومم بهم نمیگفت و منم درمقابلش همینطور هرکسی رو وارد حریم زندگیتون نکنید و همسرتونم اسرار کرد تهدید کنید یا من یا اون شخص!!! 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

الان جریان تموم شده شوهرم به جبران اون قضیه هرکاری کرد ولی دگ دلم باهاش نیست دلم ازش شکسته خستم روحی ...

الان خوبید؟

دیگه خیانت نمیکنه؟

زندگیا خیلی سخت شده.

برای اجاره رحم.که تایثک زدی راستی خانواده ات مشکلی ندارن؟

.... 

الان خوبید؟ دیگه خیانت نمیکنه؟ زندگیا خیلی سخت شده. برای اجاره رحم.که تایثک زدی راستی خانواده ات ...

الان مجبوری خوبم باهاش ولی از چشمم افتاده اون دگ خیانت نمیکنه برای اجاره رحمم قرارنیست کسی بدونه میگم بچه خودمه و بعدشم میگم مرده دنیا اومد

الان مجبوری خوبم باهاش ولی از چشمم افتاده اون دگ خیانت نمیکنه برای اجاره رحمم قرارنیست کسی بدونه میگ ...

نیاز مالی دارین؟

برای همسرتپن سخت نیست؟

ببخشبدا میگم بعدش ادم حسی به اون بچه نداره؟

.... 

عزیز دلم.

خدا بهت آرامش بده.

میخاستم بگم شمام تنها نیستی.من روزای شمارو تجربع کردم حتی فجیع ترشو.بعلاوه اینکه من هیچوقت زندگی عاشقانه ای نداشتم.همش بی احترامی بوده.

مام بااون هرزه رفت و امد داشتیم و شوهرم عوضی تر از شوهر شما اون زمانا رفتار کرد.هیچوقت دلم باهاش صاف نمیشه.تو پستای شما اشارع ای بهش نشد.

اما شوهرمن و اون زن که مثلا دوست بود رو تخت من باهم رابطه داشتن.شوهرم از یه ساعت نبود منم برای اوردن اون به خونه دریغ نکرد.

چن سال بهش التماس میکردم منو ببر یه جای مهروف شهرمون میگف نه.

اما اون زنو میبرد باهم تو کافه هاش😐

خدا لعنتشون کنه هیچ قت نمیگذرم ازشون

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
نیاز مالی دارین؟ برای همسرتپن سخت نیست؟ ببخشبدا میگم بعدش ادم حسی به اون بچه نداره؟

اره نیاز مالی شدید ک تصمیم دارم 2 بار اینکارو انجام بدم 

تاحالا تجربه نکردم ک به اون بچه حس پیدا میکنم یا ن