2789
عنوان

مسکن ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 38 پست
شوهرم میگه اگه میخاستم باهاش زندگی کنم میگفتم جدا شو بگیرمت .میگه ابدا. اما رو حرف  شوهرم حساب ...

زنای خراب هم زیادن نمیشه به شوهرش بگی؟

خدا به داد برسه

قطعا همین طوره همسرت حالا یا گول خورده یا خودش هم..

.... 

الان پیش همین قدر نمیدونه وقتی نبودی میفمه چقدر می خواستت اینو مطمعن باش امیدوارم رپزای خوب برات از ...

دقیقا بار اخر مهریمو اجرا گذاشتم وسایلمم جمع کردم.

وقتی اومد دید کرک و پرش ریخت.

دخترمونو میدید گریه میکرد.

دید که من از دستش رفتم.

الانم فک میکنه کسی رو پیدا کردم که نسبت بهش سردم.

آتیش محبت منو خودش خاموش کرد.

ما خیلی میتونستیم خوشبخت بشیم.

گند زد به زندگی هر سه تامون.

دیگه دلم صاف نمیشه که.

از خدا فقط مرگشو میخام.

دیگه هیچی نمیخام

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم خب با اونیکه خطو بهش فروختین بگین که بهتون اطلاع بده وقتی پیام واریز رفت براش. یا اینکه خودتون برین از بنیاد مسکن بپرسین هرچندوقتی یبار

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
زنای خراب هم زیادن نمیشه به شوهرش بگی؟ خدا به داد برسه قطعا همین طوره همسرت حالا یا گول خورده یا خ ...

گفتم ثابتم کردم به شوعرش

نمیخاد بدونه نمیخاد بشنوه.منو از همه جا بلاک کرده.

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
دقیقا بار اخر مهریمو اجرا گذاشتم وسایلمم جمع کردم. وقتی اومد دید کرک و پرش ریخت. دخترمونو میدید گر ...

اینطوری که بدتر میشه

یه فرصت به خودتون بده گلم.

باهم خوب باشید اونم شاید بخواد جبران کنه.

بعد برید پیش مساور بخدادمی تونید اگر بخواین خوشبخت بشید

.... 

اینطوری که بدتر میشه یه فرصت به خودتون بده گلم. باهم خوب باشید اونم شاید بخواد جبران کنه. بعد بری ...

دفعه اخرش فرصت دوم بود.بار اول خیلی آسون بخشیده بودمش،روحساب اینکه حالا خطا کرده.

بار دوم خودش انتخاب کرده بود خیانت رو.

.

من همش در حال فرصت جبران دادنم.

نمیگم زندگیم فرقی نکرده ها.

خیانتش باعث شد که خانوادش دست از سرم بردارن.

خودشم با هر حساسیت من کنار میکشه.

قبلا حرف حرف خودش بود.الان تقریبا زندگی نرمالی داریم.

فقط خاطرات بد زندگی رو به کامم تلخ میکنه باعث میشه که یهو از خواب پاشم تا چن روز فقط بهش سرکوفت بزنم .بهش گیر بدم دعوا راه بندازم.

فقط چون به خودم حق میدم کوتاه نمیام.

منم اشتباه میکنم میدونم.

مشاورم نمیاد.میگه من اشتباهمو قبول کردم و دارم سعی میکنم جبران کنم.بمن میگه تو باید بری روانشناس مغزتو شستشو بدن😑

میگم اونیکه باید بره تویی چون با وجود زندگی کاملی که داشتی جفتک انداختی.

منم هر چی مشاوره برم هم.مگه اون شکا کم میشه؟مگه اتفاقایی که افتاده حل میشه؟

تازمانی که مطمئن نشم درست شده همین آشو همین کاسه س

دفعه اخرش فرصت دوم بود.بار اول خیلی آسون بخشیده بودمش،روحساب اینکه حالا خطا کرده. بار دوم خودش انتخ ...

اره درست میگی اعتماد رفته بر نمی گرده

ولی می تونه کمکتون.کنه با هم بهتر کنار بیاید.

امیدوارم دیگه خیانت نکنه و خدا بهت ارامش,بده عزیزم.

باور کن دوست داره ولی عقل نداره برای زندگیش تلاش,کنه.

کاش این زنا رو که می افتن تو زندگی مردم از بین ببره خدا .

درخواست دوستی میدم بپذیر می خوام اگر بعد ها بودی ازت بپرسم که ببینم زندگی چطور شده

.... 

اره درست میگی اعتماد رفته بر نمی گرده ولی می تونه کمکتون.کنه با هم بهتر کنار بیاید. امیدوارم دیگه ...

باشه عزیزم