2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 30 پست
انشاالله خوب بشید 💕 من واقعا خیلی درد کشیدم خیلی اذیت شدم الان سردرد وضعف ودارم هنوز 

واقعا سخته من یه بارم قبلا گرفتم اما گوارشی بود فقط اسهال استفراع اما اینسری نه ،سردرد دارم انگاری که چشام میخواد بزنه بیرون.قربانت ان شالله همیشه بیماری از خودت و عزیزانت دور باشه❤

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا سخته من یه بارم قبلا گرفتم اما گوارشی بود فقط اسهال استفراع اما اینسری نه ،سردرد دارم انگاری ک ...

آره منم اردیبهشت گوارشی گرفتم زود خوب شدم اما این داغونم کرد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اخه علائم دیگه ای ندارم  آذر پارسال کرونا گرفتم بویایی اصلا نداشتم ولی الان دارم  میخواس ...

نه نزن حتی اگه کرونا هم نباشه باید کاملا سلامت باشی و حالت خوب باشه برا واکسن،منم فقط تنگی نفس داشتم که حالا اینجوری شدم.ان شالله فقط سرماخوردگیه ساده ست و زودتر خوب میشی

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
آره منم اردیبهشت گوارشی گرفتم زود خوب شدم اما این داغونم کرد 

به ریه اتونم زد؟من کل علایمم شبیه سرماخوردگی بود اصلا فکرشم نمیکردم کروناست بخاطر پسر کوچیکم رفتم تست که اگه مثبت شه حواسم بهش باشه😔

نه نزن حتی اگه کرونا هم نباشه باید کاملا سلامت باشی و حالت خوب باشه برا واکسن،منم فقط تنگی نفس داشتم ...

ممنون گلم 

همچنین شما انشالله زود زود خوب بشی

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
ممنون گلم  همچنین شما انشالله زود زود خوب بشی

ممنون عزیزم❤

به ریه اتونم زد؟من کل علایمم شبیه سرماخوردگی بود اصلا فکرشم نمیکردم کروناست بخاطر پسر کوچیکم رفتم تس ...

من سرفه شدید گرفتم با درد قفسه سینه سی تی دادم دکتر گفت خوبه بهم دارو داد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

دوستانی که کرونا دارین تشریف بیارید،حالتون چطوره

کرونا از زمان مثبت شدن تست حساب میشه

اما خیلی مهمه توسط متخصص عفونی ویزیت بشین تا داروی بهتر و لازم رو بگیرین معمولا نوروبیون رو بعد از درمان میدن در طول یا ابتدای درمان

مهم ترین کار برای شما استراحت و عدم هر گونه فعالیت حتی کار خونه

اطاق جدا با پنجره باز
پنجره داخل خونه هم باز باشه و جریان هوا از طریق کولر یا پنکه وجود داشته باشه

فقط مایعات بخورین

شربت عسل +لیموی تازه +یه پر نمک (روزی 3-4بار)

سوپ ساده با پایه ی جو و بلغور گندم و سبزیجات معطر و سیب زمینی هر چی ساده تر و آبکی تر بهتر

طبیعتا روزی دوبار قرص ویتامین C جوشان صبح و شب 

لبنیات و شیر نخورین 

سرخ کردنی و غذای چرب نخورین

از بین اب میوه ها آب سی و هویچ به نسبت مساوی یا آب سیب خیلی خوبه

صبحانه فرنی یا سیب رنده شده با کمی گلاب و عسل و دارچین

قرقره آب نمک در طول روز و اگه گلودرد هستین قرقره آب و عسل و نمک لیمو (منتها مشکل فشار خون نباید داشته باشی)

آرامش خودتو حفظ کن خیلی مهمه

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
کرونا از زمان مثبت شدن تست حساب میشه اما خیلی مهمه توسط متخصص عفونی ویزیت بشین تا داروی بهتر و لازم ...

ممنون از راهنمایی هاتون ان شالله بتونم خوب از پسش بربیام،من بیشتر از هرچیز نگران و نازاحت پسرکوچولومم که بیتابه ان شالله این روزها هم میگذرند🙏🙏🙏

ممنون از راهنمایی هاتون ان شالله بتونم خوب از پسش بربیام،من بیشتر از هرچیز نگران و نازاحت پسرکوچولوم ...

شک نکن میگذره
برای آدم ها متفاوته
اما قوی به نظر میرسی پس خودتو باور داشته باش

برای پسرت اگه میتونی اونو جای دیگه بزاری بهتره اما اگه نشد حفظ فاصله در این مدت و استفاده مداوم از دوماسک خیلی مهمه

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
شک نکن میگذره برای آدم ها متفاوته اما قوی به نظر میرسی پس خودتو باور داشته باش برای پسرت اگه میتو ...

ممنون از دلگرمیتون ان شالله این روزهای پربیماری از کل دنیا محو شه و روزهای خوب برگردند🙏

ممنون از دلگرمیتون ان شالله این روزهای پربیماری از کل دنیا محو شه و روزهای خوب برگردند🙏

قربووونت ...

حالت چطوره؟

بهتری؟

قربووونت ... حالت چطوره؟ بهتری؟

سلامت باشید شکر خدا بهترم🙏