2777
2789
عنوان

کرونا

193 بازدید | 30 پست

سلام خانم های گل،ممنون میشم هر اطلاعاتی راجع به کرونا،درمان و علایم حاد دارین اینجا بنویسیم تا در این روزهای بیماری ازش استفاده کنیم.

من پنجشنبه قرار بود واکسن بزنم که موقع رفتن به محل کلا تنگی نفس داشتم طوری که چند بار ایستادم وشکر خدا که واکسن تموم شده بود گفتن سه روز دیگه بیا🙏. شب هم موقع خواب حس بد تنگی برگشت و بلند شدم راه رفتم بهتر شدم.تا شنبه صبح که با علایم سرماخوردگی خفیف بیدار شدم و از دیروز ظهر بدتر شدم و شک کروم امروز تست دادم که مثبت بود.ممنون میشم راهنمایی کنین.حالا نمیدونم علایم پنجشنبه برا کرونا بود یا از شنبه حساب کنم؟

علایم تب و لرز دارم،سردرد،سرفه هاب تک و توک،ابریزش بینی.

اکسیژن خونمم ۹۵بود دکتر گفت خوبه.و دارو بهم ازیترو داد،یه امپول نوروبیون،زینک پلاس،استامینوفن،دیفن هیدرامین.

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

از صبح هم گلو درد شدید دارم متاسفانه،روزهای اوج از ۵هست یا ۷؟

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

آب سیب 

اب هویج

دمنوش کندر

زنجفیل ودارچین

پونه وآویشن

آب وعسل ولیمو

سوپ ومایعات زیاد

ویتامینc

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پنج شنبه که شروع علایم بوده.

اگر واکسن میزدید خیلی بود میشد.

قبل از واکسن اگر علایم دارید باید حتما تست بدید

خواهر شوهر من اصلا علایم هم نداشت خواست واکسن بزنه تست داد مثبت شد و از چهار روز بعد علایمش شروع شد.

داروهات بخور دمنوش زیاد بخور 

دمنوش پونه و گل ختمی بخور 

مایعات زیاد طوری که تکرر ادار بگیری 

لبنیات چیزای سرد غذای سرخ کردنی و چرب نخور 

گوشت و تخم مرغ آب‌پز بخورسوپ و آش، و حلیم این چیزا 

منم روز 16 هستم تحمل کن یه کم سخت هست انشالله خوب میشی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
از صبح هم گلو درد شدید دارم متاسفانه،روزهای اوج از ۵هست یا ۷؟

تا روز 10 اوجش هست بعدش صعف و سرگیجه و سردرد داری اما دیگه بعد ده روز خطر رفع شده 

از پنج شنبه که شروع علایم بوده. اگر واکسن میزدید خیلی بود میشد. قبل از واکسن اگر علایم دارید باید ...

باورت میشه از قبلش اصلا علایم نداشتم پیاده پاشدم رفتم تست بدم تنگی نفس اومد من فکر کردم بخاطر استرس و دوتا ماسکه که زدم اما شبش هم که تکرار شد کمی شک کردم

تا روز 10 اوجش هست بعدش صعف و سرگیجه و سردرد داری اما دیگه بعد ده روز خطر رفع شده 

من اگه از پنجشنبه حساب کنم امروز میشه روز چهارمم و دیروز عصر واقعا حالم بد بود لرز شدید و یه حالت منگی انگاری رو هوا قدم میزدم.ان شالله برای همه مردم جهان بخیر بگدره و از شر این ویروس خلاص شیم🙏

شاید تست بدین 

اخه علائم دیگه ای ندارم 

آذر پارسال کرونا گرفتم بویایی اصلا نداشتم ولی الان دارم 

میخواستم واکسن بزنم بخاطری که گلوم درد میکنه نزدم

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
من اگه از پنجشنبه حساب کنم امروز میشه روز چهارمم و دیروز عصر واقعا حالم بد بود لرز شدید و یه حالت من ...

عزیزم از روزی که جواب تستت اومد حساب کن 

داروی امام کاظم۳شب قبل خواب بعدش چیزی نخوری۱۰روز بعددوباره

ابداغ کمی سردشده(درحدقابل نوشیدن)ی ق.عسل چندق.سرکه سیب طبیعی کمی فلفل قرمزهرشب بخور هروقت حس کردی حالت بده بازم کمی بخورجلوی پیشرفتشومیگیره تا۱۸روزادامه بده

روزی چندبارباابنمک وسرکه غرغره کن

تخممرغ سوپ باگوشت یابلدرچین ابگوشت گوجه کبابی روبانمک گرم بخورروزی چندبارابمیوه زیادبخورحتی نصف شب چندبارمایعات بخور

دمنوش رازیانه بابونه اویشن بخور

شربت الرگاردحتمن بگیرباشربت مدبرغدیر

سیرخام باعسل اروم اروم بخوراب پیازباعسل یاخودپیازباعسل اروم اروم بخور

قرص ویتامین دی مصرف کن

اینکاراروتادوهفته هرروزانجام بده سرم وامپولای تقویتیم لازم داری

حتی ی وعده بدون گوشت نباشه 

ایناروانجام بدی خوب میشی 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری