aaaabasi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1816 عنوان ماسک ساده بیمار کرونا درگیری ۹۰ درصد 154 بازدید | 8 پست عمم حدود چهل روزه بستریه و یه هفته س ماسک معمولی براش گذاشتن قبلش رزرو بگ بود نمیدونم چرا مرخص نمیشه بدون دستگاه اکسیژنش خیلی میاد پایین میاد روی ۵۰ از بیمارستان واقعا خسته شده عشقم دخترم 1400/06/29 | 14:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_marmoolakترکیده عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 4895 هرچی دکتر گفت گوش کنه دیگبیاد خونه حالش بد شه ک بدترهایشالله خوب میشه من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟
aaaabasi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1816 هرچی دکتر گفت گوش کنه دیگ بیاد خونه حالش بد شه ک بدتره ایشالله خوب میشه مشکل اینه که خیلی استرس داره و اصلا اروم نیس . بچه هاش موندن با وضع چیکار کنن عشقم دخترم
aaaabasi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1816 تو چهل روز نتونستن کاری بکنند کیا؟ عشقم دخترم
miss_marmoolakترکیده عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 4895 مشکل اینه که خیلی استرس داره و اصلا اروم نیس . بچه هاش موندن با وضع چیکار کنن خیلییی ضرر دارع استرسمامان منم بستری بود خودش میگف هروق استرس داشتم اکسیژن خونم میاد پایینتخت بغلیش با روانشناس پیش میرفت خیلی زود خوب شد پیشنهاد میکنم همینکارو کنین شمام من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟
aaaabasi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1816 کادر درمان مگه نمیگی بستریه چهل روز خیلیه واقعا اره واقعا امروز سی تی گرفتن درگیرش ۸۰ درصده .... بعد چهل روز عشقم دخترم
aaaabasi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1816 خیلییی ضرر دارع استرس مامان منم بستری بود خودش میگف هروق استرس داشتم اکسیژن خونم میاد پایین تخت بغ ... پیشنهاد خوبیه مرسی عزیزم عشقم دخترم