برو ۲تا پست آخر منم ببین منم مدیکور زدم اون پست آخری سر ۱۰ دقیقه هاله افتاد منم گفتم حتما باردارم چن ...
من عقب انداختم و این ماه دردای عجیب غریب داشتم الکی نمیتونه باشه این دردا. و اینکه دمای بدنم بالاست و ترشح زیاد دارم. حالا تا 40 صبر میکنم. منم گفتم به این اعتماد ندارم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
آره اون موقع بود ولی بعدشم خیلی علائم داشتم تا 20 پریودی کمر و ناف و لگن درد داشتم ولی بعدش دیگه هیچ علائمی ندارم هرزگاهی دلم درد میگیره چند ثانیه و ترشح دارم دیگه هیچی. آره خب اقدام کردم دوست دارم باشه. یعنی خدا بخواد
درواقع سوالم همين بود كه اقدام كردي يا رابطه ات مشكوك بوده😅 انشالا كه هرچي خيره برات پيش بياد من ...
البته 8 روز به موعد که خیلی زوده واسه علائم شاید واسه تخمک گذاریه ولی انشاالله چند روز دیگه بیبی بزنی مثبت باشه😊من 4 روز بعد تخمک گذاری دل درد شدید گرفتم اطراف نافم و چند روز بعدش لگن درد بدی گرفتم دلم به اونا خوشه که مثبت بشه